• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

Deniz Seki bu haberle mapusta havalara uçacak!

Deniz Seki bu haberle mapusta havalara uçacak!
Deniz Seki bu haberle mapusta havalara uçacak!!.Uyuşturucu bulundurmak suçundan mapus yatan ünlü şarkıcı Deniz Seki'ye aylar sonra iyi haber geldi.

Bakırköy Kadın Tutukevin'de cezasını çeken Deniz Seki'ye bu defa müjdeli haber geldi.Deniz Seki'nin cezaevine girmeden önce çıkardığı albümün hit şarkısı 24 milyon kez dinlenerek rekora doğru ilerlerken sanatçıyada büyük moral kaynağı oldu.

Deniz Seki bu haberle mapusta havaya uçacak!

Deniz Seki; 16 hafta önce piyasaya sürülen yeni albümü 'İz'in başarısıyla moral bulacak. Deniz Seki'nin müzikseverlerden büyük ilgi gören albümünün çıkış şarkısı İyisin Tabi müzik listelerinde haftalardır zirvedeki yerini koruyor.

Radyo ve müzik kanallarında çalınan şarkılar ve adetlerini raporlayan Radio Monitorun hazırladığı resmi listeye göre Deniz Sekinin İyisin Tabi şarkısı 3 haftadır 1. Sırada yer alıyor. Dinleyicilerin sıklıkla dinlediği ve zirveden indirmediği Deniz Sekinin İyisin Tabi şarkısının klibi de Youtube sayfalarında 24 milyona yakın kez görüntülenerek kendi alanında bir rekora imza atıyor.

Bu haber toplam 6079 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim