• BIST 9141.48
  • Altın 2325.41
  • Dolar 32.3762
  • Euro 35.0131
  • Siirt 19 °C

Deniz Seki ile ilgli flaş gelişme

Deniz Seki ile ilgli flaş gelişme
Sarkıları ile BÜyük bir hayran kitlei yaratmakta olan DEniz seki ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Deniz Seki iddialara göre ADli tıp kurumuna getirildiği ortaya çıktı. Deniz Seki iddialara göre uyuşturucu tircareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl

Sarkıları ile BÜyük bir hayran kitlei yaratmakta olan DEniz seki ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Deniz Seki iddialara göre ADli tıp kurumuna getirildiği ortaya çıktı. Deniz Seki iddialara göre uyuşturucu tircareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl üç ay hapis cezası için yargıtay ceza genel kurulunaca onandıktan sonra ortadan kaybolmuş daha sonra da yakalanmıştı.

'Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan aldığı 6 yıl 3 ay hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasından ardından Seki, 16 Kasım günü yakalanarak cezaevine konuldu. Şarkıcı rahmindeki kist nedeniyle tedavi olmak için savcılığa başvurdu. Seki, önceki hafta ise Bakırköy Dr. Sadi Konuk eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmüş buradaki muayenesi sonucunda da kistin şiştiği ve patlamak üzere olduğu bildirilerek, acil ameliyat edilmesi gerektiği tespit edilmişti. Bu teşhis doğrultusunda da 'acil' olarak Adli Tıp Kurumu'na sevki istemişti.

Bu haber toplam 1145 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim