• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Deniz Seki Şok Etti İstekleriyle...

Deniz Seki Şok Etti İstekleriyle...
SİİRTAJANS.COM- Uyuşturucu ticareti yapmak ve kullanmak suçlamasıyla hapse çarptırılan ünlü şarkıcı Deniz Seki mahpushaneye düştüğü günden bu yana ziyaretçileri bir an olsun onu yalnız bırakmıyor.Güzel şarkıcı bu arala çok zor günler yaşıyor.tek tesellisi

SİİRTAJANS.COM- Uyuşturucu ticareti yapmak ve kullanmak suçlamasıyla hapse çarptırılan ünlü şarkıcı Deniz Seki mahpushaneye düştüğü günden bu yana ziyaretçileri bir an olsun onu yalnız bırakmıyor.Güzel şarkıcı bu arala çok zor günler yaşıyor.tek tesellisi ise dostları ve yakınları.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki mahpushaneden yeni yıl için dileklerini bir bir sıraladı.Güzel şarkıcı yeni yıldan umutlu olduğunu söyledi.Deniz Seki için ünlü astrolog Sebla Özyurt öngörülerde bulundu.Deniz Seki il ilgili yaşanan şok gelişmeler gündeme bomba gibi düştü.

 

 

Burçlar 2015 isimli kitabıyla okuyucu karşısına çıkan Astrolog ve numarolog Sebla Özyurt, basın danışmanı Ramazan Ergen aracılığı ile yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Deniz ile dostluğumuz çok eskilere dayanır. Ailece görüştüğümüz sayılı dostlarımızdandır. Doğum sayılarında 1, 7 ve 8 olan Deniz Seki çok hassas, duygusal ve yüreği sevgi dolu olan bir insandır. Kimseden kötülük gelebileceğini düşünmediği için temiz yüreğinin kurbanı oldu" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1804 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim