• BIST 9548.09
  • Altın 2491.946
  • Dolar 32.5005
  • Euro 34.5819
  • Siirt 27 °C

Deniz Seki'ye İyi haber .. hapishaneye stüdyo ..!!

Deniz Seki'ye İyi haber .. hapishaneye stüdyo ..!!
Uyuşturucudan 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Deniz Seki bundan böyle mapushanenin bir odasında beste hazırlayarak moral bulacak. ünlü sanatçı Seki için özel olarak ayarlanan odada bilgisayar ve mikrofonda bulunmakta işte detaylar .

 

Uyuşturucudan 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Deniz Seki bundan böyle mapushanenin bir odasında beste hazırlayarak moral bulacak. ünlü sanatçı Seki için özel olarak ayarlanan odada bilgisayar ve mikrofonda bulunmakta işte detaylar ..

2018’DE SERBEST KALACAK
Uyuşturucudan 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Seki’nin ikinci kez cezaevine girmiş olduğu tarih 15 Kasım 2014. hapisten çıkacağı tarih ise 5 Haziran 2018. 

Deniz Seki hakkında merak edilen soruları canlı yayında cevaplayan Tahir Sarıkaya, ünlü şarkıcı hakkında şaşırtıcı bilgiler verdi…


'Görüşme için Adalet Bakanlığı’ndan özel izin aldım. Bir saat karşılıklı yüz yüze görüştüm. ‘Nişanlım bile bugüne kadar benimle böyle yüz yüze görüşemedi’ dedi. Deniz Seki’nin morali çok iyiydi. Çünkü senin Deniz Seki’yle cezaevinde yaptığın görüşmenin ardından gündeme taşıdığın cezaevinde beste yapamama sorunu kökünden çözüldü. Senin yazından sonra Adalet Bakanlığı, Cezaevleri Genel Müdürlüğü’ne talimat vererek Seki’nin beste yapabilmesi için ortam hazırlanmasını istedi. Cezaevi yönetimi de kütüphanenin içinde boş bir odayı Deniz Seki’ye tahsis etti. İçinde bir masa, bir masa üstü bilgisayar, yanında bir mikrofon ve kayıt cihazı olan odayı Deniz Seki de ilk defa bizimle birlikte gördü. Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumu Müdürü Hulusi Sağır bizi odaya götürdüğünde Deniz Seki, sevinçten havaya zıpladı. Çok mutlu oldu. ‘Devletimize çok teşekkür ediyorum. Artık bestelerimi burada yapacağım’dedi .. 

Bu haber toplam 2105 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim