• BIST 9008.98
  • Altın 2281.851
  • Dolar 32.3198
  • Euro 35.0518
  • Siirt 12 °C

Diego 2.yarı için umut dağıttı

Diego 2.yarı için umut dağıttı
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas ilk devrede pek varlık gösteremedi.Diego 2.devrede çok farlklı bir Diego olacak sözünü verdi.

Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan “Günün Röportajı” Programı’na konuk olan Brezilyalı oyuncu Fatih Demirkol’un sorularını yanıtladı ve samimi açıklamalarda bulundu.

Diego Ribas: “Her şey çok iyi”
Öncelikle Antalya’da devam eden kampı değerlendiren Ribas, “Şu ana kadar her şey çok iyi gidiyor. Oteldeki şartlar çok iyi, yemekler çok iyi, sahalar çok iyi” dedi.

Diego Ribas: “Daha farklı bir Diego göstermek istiyorum”
Bireysel performansı ile ilgili konuşan Brezilyalı oyuncu, “Daha iyi performans sergilemek istiyorum, bunun için çalışıyorum çaba gösteriyorum. Daha farklı bir Diego göstermek istiyorum. Daha iyisini yapabileceğimi herkes de biliyor. Buraya şampiyon olmaya, şampiyon takımın bir parçası olmaya geldim. Benim için her şeyden önce takımın ligi şampiyon tamamlaması gelir” diye konuştu.

Diego Ribas: “Burası en büyük değişimi yaşadığım yer oldu”
Değişikliğin hiçbir zaman kolay olmadığına vurgu yapan Diego Ribas, “Bugün kendimi daha adapte hissediyorum, her geçen gün daha fazla uyum sağlıyorum. Burası en büyük değişimi yaşadığım yer oldu, her açıdan. Sezon başında teknik direktör değişikliği ile karşılaştık. Değişiklik hiçbir zaman kolay değil. Yeni hocanın felsefesine uyum sağlamak için sürece ihtiyaç vardır. Sezona böyle başladık. Kimseyi suçlamak ya da bahane için söylemiyorum bunları. Ne yaptıysam sorumlusu benim. Türkiye’de çok fazla olumlu şey de yaşıyorum. Negatiflik olsun diye bunları söylemiyorum. Her zaman biraz zamana ihtiyaç vardır, bunu söylemeye çalıştım. Aynı zamanda iyi performans gösterememiş olmam; takıma fazla katkı yapmak istemeden de kaynaklanabilir. Ligin ikinci yarısı hem benim hem de takım için daha iyi olacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Diego Ribas: “Hayatımda gördüğüm en mükemmel taraftar grubu”
Başkanımızdan ve taraftarımızdan övgüyle bahseden deneyimli oyuncu, “Benim bugüne kadar sevildiğimi hissettiren, bu takıma kendimi daha fazla ait hissettiren taraftarlara tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Ne kadar sadık taraftar olduklarını hep gösterdiler, destekleri hiç değişmedi; bende bu desteği hiçbir zaman unutmayacağım. Hayatımda gördüğüm en mükemmel taraftar grubu. Buraya gelmeden önce de hep bahsediyorlardı buraya gelince ispatını gördüm. Çok özel bir taraftar grubu. Kesinlikle burada olacağım son güne kadar gösterdikleri sevginin karşılığını verebilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Basında çıkan haberler beni de şaşırtıyorlar. Başkanımız Fenerbahçe’de benim için en önemli insan. Basına karşı bu durumu netlettirmiş olması benim içinde son derece önemliydi. Kendi adıma da şunu söyleyim. 3 yıllık sözleşmem var. Fenerbahçe’de 3 yılı tamamlamak istiyorum aklımdan Fenerbahçe’yi bırakmak hiç geçmedi. Tamamen ligin ikinci yarısını düşünüyorum. Bu takımı şampiyon yapmak için sonuna kadar çabalayıp, şampiyon olmak istiyorum” dedi.

Diego Ribas: “En az ligin ilk yarsı kadar zorlu bir ikinci yarı olacak”
Fikstür içinde Brezilyalı oyuncu, “En az ligin ilk yarsı kadar zorlu bir ikinci yarı olacak. Derbileri kendi sahamızda oynayacağız ama 10 deplasman maçımız var. Deplasmanların ne kadar zor oluğunu hepimiz biliyoruz. Biz böyle zorlu ikinci yarı için hazır olmalıyız, bu şekilde çalışmalarımızı şampiyon olmak için sürdüreceğiz” diye konuştu.

Diego Ribas: “Taraftarlar stadımızdayken çok daha güçlüyüz”

Taraftarlarımıza çağrıda bulunan Diego Ribas,”Şunu bilmeleri çok önemli. Onlar stadımızdayken çok daha güçlüyüz. Yanımızda onları görmek işimizi kolaylaştırıyor. Çok farklı atmosfer oluyor. Stadı doldurursalar her şey daha iyi olacak” dedi.

“Almanya benim için özel”

Almanya’nın kendisi için çok önemli bir yer olduğunu dile getiren Breziyalı oyuncumuz, İngiltere Ligin'e kıyasla Almanya ve İspanya liglerini daha yakından takip ettiğini ifade etti. Oyuncumuz sözlerini şu ifadelerle noktalandırdı:

İngiltere (Premier) ligini de takip ediyorum ama İspanya (La Liga) ve Almanya (Bundesliga) liglerini daha yakından takip ediyorum. Hayatımda Almanya önemli yer işgal ediyor. Uzun yıllar Bundesliga’da top oynadım. Almanya’nın bu başarısı uzun sürece dayanıyor. İyi bir planlama, organizasyon ve zekaya dayanıyor. Başarılı olmak için her türlü imkana sahipler. Sabırlılar. Kaybetseler kazansalar da felsefelerinden vazgeçmiyorlar. Benim için özel bir ülke. Almanların ulaştığı noktaya ulaşmak için Türkiye’de her imkana sahip. Futbolla yaşıyor.”

kaynak:fenerbahce.org

Bu haber toplam 1476 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim