• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

DİKA'dan Proje Başına 2 Milyon Liraya Kadar Destek-Siirt Haberleri

DİKA'dan Proje Başına 2 Milyon Liraya Kadar Destek-Siirt Haberleri
Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), kentsel altyapı hizmetlerinin geliştirilmesi ve çevresel altyapının oluşturulması veya iyileştirilmesine yönelik proje teklif çağrısına çıktı.

DİKA Genel Sekreteri Tabip Gülbay, kentsel yaşam kalitesinin artırılması ve çevresel sorunların sürdürülebilir bir yaklaşımla çözülmesi amacıyla açılan teklif çağrısında desteklenecek projelere asgari 500 bin lira, azami ise 2 milyon lira hibe verileceğini söyledi. 2015 yılı için hibe programının toplam bütçesinin 14 milyon 200 bin lira olduğunu dile getiren Gülbay, programa başvurabilecek uygun başvuru sahiplerinin belediyeler, İl Özel İdareleri, Köylere Hizmet Götürme Birlikleri, belediye birlikleri, Orman İşletme Müdürlükleri, Su ve Kanalizasyon İdareleri olduğunu söyledi.
Gülbay, mevcut olanlarında kapasitelerinin geliştirilmesi hedeflendiğini, katı atık yönetimine yönelik olarak eski depolama sahalarının ıslah edilerek atık ayrıştırma ve atık geri dönüşüm tesisleri ile yer altı çöp konteyner sisteminin kurulmasını kapsadığını belirtti.

Teklif çağrısının 2 Mart 2015 saat 17.30’da sona ereceği kaydedildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1276 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim