• BIST 9079.97
  • Altın 2322.138
  • Dolar 32.3304
  • Euro 34.8834
  • Siirt 8 °C

Din Değiştiren Mankenden şok İtiraflar!

Din Değiştiren Mankenden şok İtiraflar!
Ünlü manken Tuğçe Kazaz katıldığı bir TV programında sarfettiği sözlerle gündeme bomba gibi düştü.Kazaz'ın şok namaz itirafı sosyal medyayı salladı.

Din değiştiren manken olarak bilinen ünlü model Tuğçe Kazaz katıldığı bir Tv programında namaz ile ilgili itiraflarıyla gündeme bomba gibi düştü.Kazaz’ın şok itirafları sosyal medyayı salladı.

ÜLKE TV ekranlarında Esra Elönü’nin sunduğu programın canlı yayınına katılan manken Tuğçe Kazaz özel yaşamıyla ilgili şok itiraflarıyla gündeme bomba gibi düştü.Kazaz’ın şok itirafları gündemde bomba etkisi yarattı.

Din değiştiren manken olarak hafızalara kazınan ünlü top model Tuğçe Kazaz namaz itirafıyla şok etti. Ülke TV'de Esra Elönü'nün konuğu olan ünlü manken Tuğçe Kazaz, hayatına dair özel açıklamalarda bulundu. Sunucu Elönü'nün "İslam'a geri döndükten sonra kıldığın namazlarda da bir değişik oldu mu?" sorusuna cevap veren Kazaz, namazın sağlığa faydasından bahsetti.

Stüdyoda ayağa kalkıp uygulamalı olarak gösteren Kazaz, namazdaki rükû hareketinin bel ve boyun ağrılarına iyi geldiğini söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2730 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim