• BIST 9092.87
  • Altın 2324.401
  • Dolar 32.3603
  • Euro 34.9324
  • Siirt 14 °C

Diyaliz hastalarını taşıma ihalesi kanlı bitti ..!! 4 kişi ..!

Diyaliz hastalarını taşıma ihalesi kanlı bitti ..!! 4 kişi ..!
Diyaliz hastalarını taşıma ihalesi kanlı bitti ..!! 4 kişi ..! Karabük'te diyaliz hastalarını taşıma ihalesini kaybeden taraf, ihaleyi kazanan tarafa sopalarla saldırdı. 4 kişinin yaralandığı olay güvenlik kameralarına yansıdı.

Diyaliz hastalarını taşıma ihalesi kanlı bitti ..!! 4 kişi ..! Karabük'te diyaliz hastalarını taşıma ihalesini kaybeden taraf, ihaleyi kazanan tarafa sopalarla saldırdı. 4 kişinin yaralandığı olay güvenlik kameralarına yansıdı. 


Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, geçen hafta kentteki diyaliz hastalarının kamu hastanelerine taşınması için servis ihalesi gerçekleştirdi. İhaleyi kazanan firmanın sahibi E.E.K. ve 3 çalışanı, sözleşme ile ilgili işlemler için önceki gün Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne giderken, bina önünde saldırıya uğradı. Geçen yıl taşıma işini yapan ve ihaleyi kaybeden firmanın 9 çalışanı, 4 kişiye sopa, tekme ve yumruklarla saldırdı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nde görevli güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle kaçan 9 kişi, daha sonra polis tarafından tespit edilerek gözaltına alınırken, firma sahibi E.E.K., çalışanlar M.N., İ.S. ve B.B., Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavga esnasında E.E.K., 25 bin avrosu ile kıymetli evraklarının bulunduğu çantasının ise gasp edildiğini iddia etti. Polis daha sonra yaptığı aramada çantayı kavganın olduğu yere yakın bir yerde bulurken, içinin ise boş olduğu kaydedildi.


Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan K.B., E.A., N.K., M.A., B.A., K.S., S.S., R.A. ve F.K., polisin geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4598 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim