• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • Siirt 4 °C

Düğün sabahında damat şok oldu!

Düğün sabahında damat şok oldu!
Düğün sabahında damat şok oldu!Adana’nın Kozan ilçesinde damar sabah uyandığında büyük bir süprizle karşılaştı ve adeta şok oldu.Gelin düğünde takılan takıları alıp kaçmıştı..

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre olay şöyle gerçekleşti.Adana’nın Kozan ilçesinde bir şahıs, düğün sabahı eşi tarafından dolandırıldı. Düğünde takılan altın ve paraları alan gelinin kaçtığı iddia edilirken, damat eşinden şikayetçi oldu.

İddiaya göre, bir kamu kurumunda çaycılık yapan Fatih Çakır, Osmaniye’nin Kadirli ilçesinden A.M.M. (20) ile tanıştı. Bir süre sonra evlenmeye karar veren gençlerin 8 Ocak 2015 tarihinde Kozan Belediyesi tarafından nikahı kıyıldı. 24 Ocak’ta bir salonda düğün yapan çift, doyasıya oynayıp dans etti. Düğün sonu çift damadın kiralayıp döşettiği eve gitti. A.M.Ç., sabah kahvaltıdan sonra evdeki altın ve paraları alıp, kapıyı Fatih Çakır'ın üzerine kilitledikten sonra Osmaniye’nin Kadirli ilçesine kaçtı. Durumu ailesine anlatan Fatih Çakır’ın evine gelen annesi ve akrabaları, evdeki eşyalar ile altın ve paraların olmadığını gördü. Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek eşi A.M.Ç.’den şikayetçi olan Fatih Çakır, dolandırıldığını söyledi.
Yaklaşık bir ay önce bir arkadaşının tavsiyesi ile eşi ile tanıştığını söyleyen Fatih Çakır, “Eşyalarımızı aldık, evimizi dizdik, evimizi dört dörtlük yaptık. Evimizde hiçbir şeyimiz eksik değildi. Ama bunlar dolandırıcının tekiymiş” dedi.

Cumartesi günü düğün yaptıklarını, düğünden bir gün sonra pazar günü eşinin kapıyı kilitleyerek düğünde takılan altın ve paraları götürdüğünü söyleyen Çakır, "Daha önce de aynı yöntemle Osmaniye, Kadirli ve Sumbas ilçelerinde dolandırıcılık yapmış. Yaklaşık olarak 15 bin liralık altın, yaklaşık 20 bin liralık da nakit paramız gitti. Bir an evvel yakalanıp cezalandırılmalarını istiyorum” diye konuştu.

Öte yandan, düğüne katılan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yaptığı konuşmada, “Yani iki tarafta bağırırsa iş karakolda biter, onun için karakolu hiç tavsiye etmem. Birbirinizi idare edin, nur topu gibi inançlı, ihlaslı evlatlar yetiştirin, hayırlara vesile olsun” demişti. Polis her yerde A.M.Ç.’yi arıyor.

Bu haber toplam 2377 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim