• BIST 8971.03
  • Altın 2286.413
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0661
  • Siirt 13 °C

Dün yıkılan evden Dram çıktı

Dün yıkılan evden Dram çıktı
Siirt’te dün sabah saatlerinde aniden çöken evden bir dram çıktı. Evin reisi Zeki Güneş’in engelli olduğu ve engelli kadrosundan Siirt AFAD’da İş-Kur işçisi olarak çalıştığı, eşi Ayten Güneş’in ise hamile olduğu ortaya çıktı.

Dün Siirt’te çöken 2 katlı evde yaşayan 10 kişiden 3’sü yaşamını yitirmişti. 12 yaşındaki Şeyma’nın da hayatını kaybettiği evi yoksulluk yüzünden tamir ettiremeyen aile yıkılma riskini bildiği halde bir şey yapamamış.

 

Hafta içi çalışan evin reise Zeki Güneş, haftasonu evine dinlenmek için gelmişti. Güzel bir pazara uyanma isteğiyle uyuyan aile sabah enkaz altında gözlerini hayata açtı. Önceki gece yağan yağış aileden 3 kişinin sonu oldu.

İŞTE YIKILAN O EVİN FOTOĞRAFLARI

Vefat eden Zeki Güneş’in kuzeni Mahfuz Eren yaptığı açıklamada ailenin kış boyunca hayvanlarını buraya getirdiğini ve bundan dolayı 4 ay burada kaldıklarını, havalar ısındığı zaman hayvanların yaylaya gitmesiyle birlikte onlarında yaylaya gittiklerini belirtti. Siirt’te bir okulda İş-Kur işçisi olarak çalışan kuzeni Zeki Güneş’in Pazar günleri izinli olduğu için, evine dinlenmek için geldiğini söyledi. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2469 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim