• BIST 9693.46
  • Altın 2509.849
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.779
  • Siirt 20 °C

Dünyanın En İyi Anket Uygulaması Phokis

Dünyanın En İyi Anket Uygulaması Phokis
Anketlere sürekli olarak katılıyorsanız eğer ve artık kendiniz de anketler hazırlayarak, her türlü konuda araştırma yapmak istiyorsanız eğer, bunun için Phokis anket uygulaması tam aradığınız özelliklerde olacaktır.

Anketlere sürekli olarak katılıyorsanız eğer ve artık kendiniz de anketler hazırlayarak, her türlü konuda araştırma yapmak istiyorsanız eğer, bunun için Phokis anket uygulaması tam aradığınız özelliklerde olacaktır. Böylelikle her türlü sorunuza birden fazla seçenek oluşturarak, farklı insanların bilgilerinden yararlanarak en doğru seçimi yapmış olacaksınız. İyi bir anket ile spor müsabakalarından, yapacağınız alışverişlere kadar bir çok seçeneği sorgulayabilecek ve en iyi seçimi daha rahat bir şekilde mobil anket uygulaması ile elde etmiş olacaksınız.

phokis anket uygulaması

Türkçe dil desteği de bulunduğu için, rahatlıkla dünya geneline ulaşacak anketleri sizde hazırlayabilecek ve binlerce kişinin anketlerinize katkıda bulunmasını sağlamış olacaksınız. Anketi hazırlarken bir kaç detayı isteklerinize göre ayarlayarak, sonrasında size özel olan anket ile rahatlıkla cevaplar alabileceksiniz. Phokis uygulaması sayesinde iyi bir anket hazırlamak maksimum bir kaç dakika sürecek ve dört adımda anketiniz hazır hale gelecektir.

 

Anketinizi Phokis İle Binlerce Kişiye Ulaştırın

 

Öncelikli olarak hazırlayacağınız anket için metin, resim ya da video seçimlerini yapmalısınız. Tabi ki Phokis anket uygulaması adımlarında ilk sırada zaman ayarı bulunmaktadır. Express seçeneğini seçmeniz durumunda, anketiniz sadece bir saat yayında olacaktır. Ancak bu bir saatlik sürede, yayında olan tüm anketlerin üstünde olacağı için, anket uygulaması kullananlar öncelikle sizin anketinizi göreceklerdir.

mobil anket

 

Güncel Anketler Hazırlayın

 

Örneğin geçtiğimiz seçimlerde, en çok hazırlanan anketlerin, seçim anketi olduğunu söyleyebiliriz. Yani belirli dönemlerde, sizinle birlikte yüzlerce kişinin de aynı anketi hazırlaması mümkün olabilecektir. Böylelikle mobil anket herkese açık ve ücretsiz bir uygulama olması nedeni ile isteklerinize göre özel olarak anketler de hazırlayarak, sadece sizi takip edenlerin de ankete katılım göstermesini sağlayabilirsiniz.

Mobil anket uygulaması oldukça etkin bir şekilde kullanılıyor olması nedeni ile artık sizde telefonunuz ile her türlü sorunuza birden fazla seçenek ile cevap bulabileceksiniz.

cep telefonu anket uygulamaları

Phokis sadece kişisel kullanımlar için değil, ayrıca eğitim kurumları, firmalar, dernekler ve hatta apartman sakinlerince bile kullanılabilir.

 

Anketinizi Ücretsiz Hazırlayın

 

Anket ile ilgili tüm bilgileri https://www.facebook.com/phokis.net?fref=ts facebook sayfasından alabilirsiniz.

Artık sizde Phokis uygulamasını kullanmaya başlamak istiyorsanız eğer, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nearliner.phokis linkini veya https://itunes.apple.com/us/app/id1004736908 linkini tıklayarak indirme işlemini yapabilirsiniz.

Bu haber toplam 1791 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim