• BIST 9645.02
  • Altın 2415.004
  • Dolar 32.5587
  • Euro 34.675
  • Siirt 17 °C

Ebru'dan Rus Kızlarına şok sataşma!

Ebru'dan Rus Kızlarına şok sataşma!
KANALTÜRK ekranlarında yayına gelen 2. Sayfa adlı programa katılan ünlü plates uzmanı eski manken Ebru Şallı canlı yayında şok itiraflarıyla salladı Ebru'dan Rus Kızlarına şok sataşma!

SİİRTAJANS.COM- Türkiye’nin en güzel eski mankenleri arasında yer alan ünlü model Ebru Şallı katıldığı bir TV programında çok samimi ve çok sıcak itiraflarda bulundu.Ebru Şallı’nın eski sevgilisi Harun Tan ve şimdiki sevgilisi Sinan Akçıl ile ilgili şok açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Ebru'dan Rus Kızlarına şok sataşma!Güzel manken Ebru Şallı Kanatürk ekranlarında yayına gelen 2. Sayfa adlı programda çok samimi ve çok sıcak itiraflrda bulundu.Ebru Şallı’nın şok açıklamaları bomba etkisi yarattı.Ebru Şallı boşandığı eski eşi Harun Tan ve şimdiki sevgilisi Sinan Akçıl ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sinan Akçıl'ın, Kazakistan seyahatinden döndükten sonra "Rus kızları güzel" açıklamasına takılan Ebru Şallı "Benim kadar güzel Rus kızı bulsun, birlikte olsun. Rus kadınları 25'inden sonra, hele anne olunca çöküyor. Bizler öyle değiliz" dedi.

Platesçi Ebru'dan Rus Kızlarıyla ilgili şok laflar!25'inden sonra..

 

Birbirlerini görüntülü görüşme sayesinde 7-24 takip ettiklerini söyleyen Ebru Şallı "Zaten sürekli görüntülü konuşuyoruz. Özellikle yurt dışına gittiğinde 7-24 görüntülü arıyoruz birbirimizi. Ama Sinan öyle saf bir çocuk ki yanlış bir şey yapsa panik haliyle ele verir" dedi. Kamera sistemini eski eşi Harun Tan'ın, Boğaz'daki evine de kurdurduğunu söyleyen Ebru Şallı "Oğullarım Beren ve Pars babalarında kaldıkları zaman onları kamera ile takip ediyorum" dedi.

 

Ebru Şallı 


Ebru Şallı (d. 15 Ocak 1977, İstanbul), Türk model ve sunucu. 1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisidir.

1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi'ni bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır.Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadı, Reyting Hamdi'de bir süre rol aldı. Harun Tan'la evlendikten sonra podyumları bıraktı. Bu çiftin 2004 yılında Beren adlı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir de Pars adında bir oğulları vardır.

Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak adlı bir kitap yazdı ve pilates için egzersiz videosu yayımlandı. Daha sonra tv8 ekranında Ebru'nun Mutfağı adlı bir program sundu. Hafta içi her gün Beyaz TV'de Ebruli programının sunuculuğunu yapmaktadır.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5305 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim