• BIST 9822.92
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 26 °C

Ece ERKEN'den Şok Paylaşım

Ece ERKEN'den Şok Paylaşım
Ekranların sevilen sunucusu Ece ERKEN genç iş adamı eşi Serkan UÇAR ile ilgili şok bir paylaşımda bulundu.Güzel sunucucu boşanmanın eşiğine geldiği genç eşi ile ilgili sosyal medyadan bir açıklama yaptı.Ece Erken şok paylaşımla magazin gündemine bomba gib

Ekranların sevilen sunucusu Ece ERKEN genç iş adamı eşi Serkan UÇAR ile ilgili şok bir paylaşımda bulundu.Güzel sunucucu boşanmanın eşiğine geldiği genç eşi ile ilgili sosyal medyadan bir açıklama yaptı.Ece Erken şok paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ece Erken uzun bir zamandan beridir sorun yaşadığı genç iş adamı eşi Serkan UÇAR ile ilgili anlaşmalı bir karar aldığını sonunda duyurdu.Ece Erken instagramdan paylaştığı mesajla olayı tatlıya bağlandığını açıkladı.

Hakaret davası ile ilgili yaptığı açıklamayla Ece Erken eşinin rızasıyla geri adım attığını söyledi ve ekledi: "Karı koca olarak değil Eymen'in anne babası olarak devam etme kararı aldık. Yapılan hatalardan ders alındı, anlaşmalı boşanmaya imza attık. Her maddede anlaştık. Serkan ailesinin yaptığı talihsiz açıklamalar adına ailemden özür diledi." dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3645 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim