• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 24 °C

Emenike gidiyor yerine kim geliyor?

Emenike gidiyor yerine kim geliyor?
SİİRTAJANS.COM-Fenerbahçe'de sorun haline gelen Emanuel Emenike'nin takımdan ayrılacağı ve yerine yeni bir forvetin geleceği iddia edildi.

Son olarak Başakşehir maçında eldivenleri yere atan ve takım içinde huzursuz olan Emenike ile yolların ayrılacağı iddiası var.Peki Emenike nereye gidiyor yerine kim gelecek?

Sürekli oynamadığı zaman vucut dili ile sorun çıkaran Emenike'nin artık bundan sonra takımda kalamayacağı konuşuluyor.Başkan'nın satmayacağım dediği Emenike huzursuzluk çıkarınca gözden iyice düştü.

, gelişmeler sonrası Emenike'yi aldığı paraya, yani 13 milyon Euro'ya elden çıkarmak istiyor.

Önümüzdeki günlerde Bülent Uygun'un çalıştırdığı UMM Salal dahil birçok takımla Emenike pazarlığı yapılacak ve istenen rakam bulunursa, Nijeryalı ile yollar ayrılacak.

İSMAİL KARTAL, DAMIAO'YU İSTEDİ

Emenike için müşteri arayan Fenerbahçe, bu futbolcunun alternatifini ise Brezilya'da buldu: Leandro Damiao. Brezilya basınında da sarı-lacivertlilerin Santos ile masaya oturmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Fenerbahçe'nin Saffet Akbaş ve Kemalettin Şentürk gibi iki önemli isme sezon başından bu yana tarattığı 'Brezilya listesinin' 1 numarasında bulunan Damiao'yu 10 milyon Euro civarında bir bedelle kadrosuna katabileceği belirtiliyor. Santos ile 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Damiao, bu sezon çıktığı 39 maçta 12 gol atarken 1 tane de asist yaptı.

Bu haber toplam 2171 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim