• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Emrah son cimriliğyle yine ŞOK ETTİ!

Emrah son cimriliğyle yine ŞOK ETTİ!
Emrah son cimriliğyle yine ŞOK ETTİ! Cimrilikte hız kesmeyen Emrah son cimriliğiyle bu kadarda olmaz adeta pes dedirtti.Acılaraın Çocuğu Emrah eşi için öyle bir hediye aldı ki.Emrah bu sefer parasına kıydı ama gelin görünki fiyatı duyunca çok şaşıracaksın

SİİRTAJANS.COM- Yeşilçam sinemasına Küçük Emrah rolüyle damga vuran ünlü oyuncu ve şarkıcı Emrah İpek cimrilikte hız kesmiyor son sürat cimriliğine devam ediyor.Yeşilçam’a Acıların Çocuğu olarak damga vuran ve hafızalara kazınan ünlü şarkıcı Emrah son cimriğiyle pes dedirtti bu kadar da olmaz cinsinden…

Emrah son cimriliğyle yine ŞOK ETTİ! Ünlü şarkıcı Emrah önceki gün annesi Ayten İpek ve eşi  Sibel Kerir ile İstanbul’un en ucuz semtlerinden Mahmutpaşa’da görüntülendi.Emrah 8.5 aylık eşi için 20tl değerinde hediye aldığı iddia edildi.Emrah’ın cimriliği gündeme bomba gibi düştü. Önceki gün Yanına Annesi ve eşini alan Emrah İstanbul’un en ucuz semti olan Mahmutpaşada görüntülendi. Posta'dan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre Emrah, 8,5 aylık hamile eşi Sibel Kirer ve annesi Ayten İpek ile birlikte alış veriş yapmaya çıktı. Emrah, sahte takı satan bir mağazadan pazarlık edip 20 TL'ye aldığı yüzüğü eşine, "Bu sana doğum günü hediyem olsun" deyip verdi.

Posta'dan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre Emrah, 8,5 aylık hamile eşi Sibel Kirer ve annesi Ayten İpek ile önceki gün İstanbul'un en ucuz giysi ve eşyalarının satıldığı Mahmutpaşa'da alışveriş ederken görüntülendi.

Emrah, sahte takı satan bir mağazadan pazarlık edip 20 TL'ye aldığı yüzüğü eşine, "Bu sana doğum günü hediyem olsun" deyip verdi.

 

Şarkıcı Emrah o haberleri de yalanlamıştı

 

Emrah oynadığı yeni reklam filminden 350 bin TL aldığı iddia edilmişti. Şarkıcı bu iddiaları bir basın açıklamasıyla yalanladı. Şarkıcı Emrah, bu iddiaları bir basın açıklamasıyla yalanladı. Açıklamada "Hafta sonu bazı medya organlarında 'Emrah reklamlardan 250.000TL ve 350.000TL aldı' şeklinde farklı farklı bazı haberler yer almıştır. Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4273 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim