• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • Siirt 23 °C

Emrah'ın eşinden cimri iddialarına sertifikalı cevap!

Emrah'ın eşinden cimri iddialarına sertifikalı cevap!
Emrah'ın eşinden cimri iddialarına sertifikalı cevap! Yeşilçam’da Acıların Çocuğu rolüyle milyonların gönlüne taht kuran ve hafızalara kazınan ünlü şarkıcı Emrah geçtiğimiz günlerde eşi Sibel Kerir ve annesi Ayten İpek ile gittiği Mahmutpaşa alışveriş ya

SİİRTAJANS.COM- Yeşilçam’da Acıların Çocuğu rolüyle milyonların gönlüne taht kuran ve hafızalara kazınan ünlü şarkıcı Emrah geçtiğimiz günlerde eşi Sibel Kerir ve annesi Ayten İpek ile gittiği Mahmutpaşa alışveriş yaparken eşine 35 TL lik yüzüğü sıkı pazarlık sonucu 20 TL ye aldığı iddia edilmişti o iddialara ünlü şarkıcı Emrah’ın eşi Sibel Kerir İnstagramdan cevap verdi.

Emrah'ın eşinden cimri iddialarına sertifikalı cevap! Sibel Kerir sosyal paylaşım sitesi İnstagramdan eşinin aldığı yüzüğün sertifikası ile paylaştı ve o iddialara cevap verdi. Yüzüğü aldığı kuyumcu ise 20 liralık yüzük iddialarını reddederek Emrah ile dostluğunun olduğunu, kendisini de ara sıra ziyaret ettiğini söyleyerek, "Bu iddiayı ortaya atanlar Emrah'ın eşine aldığı yüzüğü rüyalarında bile göremezler. Emrah eşine yakışır bir yüzük aldı" dedi.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3601 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim