• BIST 9524.59
  • Altın 2508.671
  • Dolar 32.5688
  • Euro 34.7249
  • Siirt 11 °C

Emre Altuğ'dan boşanmanın akabinde ilk beyanat!

Emre Altuğ'dan boşanmanın akabinde ilk beyanat!
Emre Altuğ'dan boşanmanın akabinde ilk beyanat!Ünlü şarkıcı Emre Altuğ boşanma akabinde ilk kez eski eşi Çağla Şikel hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel'den geçtiğimiz günlerde boşanarak 7 yıllık evliliğine son veren Emre Altuğ katıldığı Aramızda Kalmasın programında boşanmanın akabinde ilk kez konuştu.

Emre Altuğ Kerem Tunçeri ihanet iddialarına ''

Ayrılığımızın Kerem Tunçeri ile alakası yok. Bu bizi üzen bir durumdur. Sevgili Kerem ve diğerleri birkaç yaz birlikte olduğumuz insanlar. O fotoğraf bizim sahibi olduğumuz otelin kulübünde çekilmiş bir fotoğraf.

15 kişinin olduğu hatta benim de içinde olduğum fotoğrafı 'işte ispatı' diye kullanmaları çok hayret verici bir şey. Çağla da kendi programında ifade etti. Ben böyle bir şeye hiç ihtimal vermedim. Böyle bir şey olması söz konusu değil. Şimdi de, sonra da. Ne ben ne de Çağla haysiyet yoksunu tavra girmeyiz. İlerleyen zamanlarda göreceksiniz, bu dedikoduyu üreten insanlar için hukuki olarak yapabileceğimiz her şeyi yapacağız.'' dedi.

Çağla Şikel'in canlı yayında göğüslerinin açılması için ise '' Canlı yayında yaşananlar talihsiz bir kazaydı ama herkesin başına gelebilecek bir kazaydı. Çağla'nın bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyorum. Sabah 07.00'da uyanıp, 07,30'da evden çıkan bir insan. Her şeyden önce profesyonel olarak çok büyük haksızlık. Çağla çok güzel bir cevap verdi. 'Size beğendiremediğim göğüslerimle iki çocuk emzirdim' dedi. Bunun üzerine bir şey söylenemez herhalde.'' dedi.

 

Altuğ Evlilik hakkında ise ''Biz son ana kadar evliliğimizi kurtarma çabasındaydık. İlk ve son kez söylüyorum. Bizim farkına varamadığımız bir şekilde aşkımız bitti ve ayrıldık. Kalbim de ağladı, gözlerim de ağladı. Artık bu duruma alışma sürecindeyim. Üzerinden zaman geçtiği için sakin olmaya çalışıyorum.'' dedi.

 

 

Bu haber toplam 5640 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim