• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • Siirt 14 °C

Emre Belözoğlu Fenerbahçeden Ayrılıyor mu?

Emre Belözoğlu Fenerbahçeden Ayrılıyor mu?
Spor toto süper ligin en iddialı süper takımlarından birisi olan Galatasaray ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Galatasaray kulubününü Manisaspordan çok büyük umutlar ile transfer ettiği fakat beklenileni veremeyen yiğit gökoğlan

Spor toto süper ligin en iddialı süper takımlarından birisi olan Galatasaray ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Galatasaray kulubününü Manisaspordan çok büyük umutlar ile transfer ettiği fakat beklenileni veremeyen yiğit gökoğlan ile karşılıklı olarak sözleşme feshetme kararı aldıkları ortaya çıktı bu çok önemli gelişmeler spor gündemini çalkaladı

 

Sezon sonu sarı-lacivertli takımla sözleşmesi sona erecek Emre Belözoğlu, geleceği hakkında sorulan sorulara da cevap verdi.

Sarı-lacivertlilerin 34 yaşındaki kaptanı, en az 3 sene daha futbol oynamak istediğini aktararak, sözlerine şöyle devam etti:

"Totti, '38'e kadar oynayacağım, sonra yedek kalırım' dedi. Ben de bunu yapmayı düşünmüyor değilim. Şaka tabi bu. 37-38 yaşına kadar rahat oynarım. ABD'den veya başka bir yerden bana teklif yok ama 1 Haziran'da kulüpsüz kalmam."

Bu haber toplam 1568 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim