• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Erbil deki Tünel Kazasında dehşet anlar

Erbil deki Tünel Kazasında dehşet anlar
Irak'ta tünel inşaatında çalışan 3 işçi, tünelde meydana glen göçük nedeniyle hayatını kaybetti, bir işçinin de bacağı kırıldı. Irak'ın Erbil kentinde tünelin çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 Türk işçinin cenazelerinin, karayoluyla Türkiye'ye gönderilec

Irak'ta tünel inşaatında çalışan 3 işçi, tünelde meydana glen göçük nedeniyle hayatını kaybetti, bir işçinin de bacağı kırıldı. Irak'ın Erbil kentinde tünelin çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 Türk işçinin cenazelerinin, karayoluyla Türkiye'ye gönderileceği bildirildiDaha fazla işçinin içeride ölmesinden şüpheleniliyor.Erbil'de meydana gelen tünel çökmesi nedeniyle 3 Türkün hayatını kaybettiği öğrenildi.

Göçüğün meydana gelmekde olduğu Erbil-Selahaddin (Masif) yolu üzerindeki Pirmam Tüneli'nin yapımını sürdüren Türk firmasından alınan bilgilere göre ölmüş olan işçiler Ahmet Şahin (45) ve Mehmet Şahin (40) kardeşler ile Celal Bilmen'in (55) cenazesi, bürokrasi işlemlerinin çok olması sebebiyle havayolu yerine karayoluyla Türkiye'ye nakledilecek. Erbil'den cenaze araçlarıyla alınacak 3 işçinin naaşları, Şırnak'taki Şerafettin Elçi Havaalanı 'ndan kalkacak uçakla memleketleri Ordu'ya gönderilecek.

Bu haber toplam 3151 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim