• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 13 °C

Erdoğandan Flaş Çocuk Önerisi

Erdoğandan Flaş Çocuk Önerisi
CUmhuru REis Recep Tayyip Erdoğan dün akşam saatlerinde katıldığı bir düğün töreninde en az üç çocuk önerisinde bulundu ve şu ifadeleri kullandı: "Bu memlekette yıllarca bir doğum kontrolü ihaneti yaptılar ve neslimizi kurutma yoluna gittiler" şeklinde ço

CUmhuru REis Recep Tayyip Erdoğan dün akşam saatlerinde katıldığı bir düğün töreninde en az üç çocuk önerisinde bulundu ve şu ifadeleri kullandı: "Bu memlekette yıllarca bir doğum kontrolü ihaneti yaptılar ve neslimizi kurutma yoluna gittiler" şeklinde çok önemli açıklamalarda bulundu bu çok önemli gelişmeler TÜrkiye gündemine bomba gibi düştü.

Bisse İdare Kurulu Başkanı Mustafa Kefeli’nin oğlu Bisse Pazarlama Grup Başkanı Ahmet Onur Kefeli, bir otelde  yapılan  törenle dünya evine girdi.
Nikah törenini, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, çiftin nikah şahitliğini yaptı. Düğüne bunun yanı sıra , İstanbul Valisi Vasıp Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ve çok fazla sayıda milletvekili, belediye başkanlarının yanında , sanat ve iş dünyasından şöhretli isimler yer aldı .

Bu haber toplam 1237 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim