• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 15 °C

Erdoğan'dan Şok Sözler!

Erdoğan'dan Şok Sözler!
Dünya Engelliler Günü kapsamında Okçular Tekkesi'nde ok atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan çok flaş açıklamalarda bulundu.Erdoğan'ın ok atışından sonra şok açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.'Ya Hak' diyerek ok atan Bilal Erd

SİİRTAJANS.COM- Dünya Engelliler Günü kapsamında Okçular Tekkesi’nde düzenlenen etkinlikte yer alan Erdoğan burada ok attı açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan'dan flaş sözler geldi.engellilerle sohbet eden Erdoğan okda attı sosyal medyaya damga vurdu.

Bilal Erdoğan, ‘Ya Hak diyerek 4 tane ok attı.Erdoğan “Engeller aslında fiziki değil, engeller kalplerde. İnşallah bizler de bu kalplerdeki engelleri aşmaya gayret ediyoruz. Çok mesafe aldık, daha alacağımız mesafe de var. Ama spor, bu kalplerdeki engellerin aşılması için önemli bir araç bizim için. Bu yüzden bu bir başlangıç olsun. İnşallah bizim Okçular Vakfımızda buradaki spor kulübümüzde engelli okçularımızın sayısının artmasını, uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil etmelerini diliyoruz bu vesileyle.” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 8300 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim