• BIST 9530.47
  • Altın 2485.014
  • Dolar 32.5011
  • Euro 34.8568
  • Siirt 13 °C

Erkan Zengin cezadan kurtulmak için flaş hamlede bulundu!

Erkan Zengin cezadan kurtulmak için flaş hamlede bulundu!
Erkan Zengin cezadan kurtulmak için flaş hamlede bulundu!Eskişehirspor'un Trabzonspor ile anlaşmasının ardından Erkan Zengin ile alakalı flaş gelişmeler yaşanıyor.Erkan Zengin flaş bir hamlede bulundu.

Eskişehirspor'un 2.devre için hazırlık kampı başladı.Erkan Zengin kampa katılamamak için rapor aldı ve Eskişehirspor'un kampına katılmama hamlesinde bulundu.Erkan Zengin cezadan kurtulmak için flaş hamlede bulundu!

. Erkan'ın Eskişehirspor'un noter tutanağı ve olası bir ceza verme durumunu önlemek için "Kampa katılamaz" raporu aldığı belirtildi.

 

Eşiyle beraber İsveç'te bulunan Erkan, Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'la anlaşmasını beklerken bir yandan da Trabzonspor'dan gelen teklifi düşünüyor.

 

"GİTSİN TRABZONSPOR'LA ANLAŞSIN"

Öte yandan Eskişehirspor başkanı Mesut Hoşcan'ın Erkan'la konuşması için bir yöneticiyi görevlendirdi. Hoşcan'ın "Ben onun transferi için Trabzonspor'la anlaştım. Türkiye'ye döndüğünde gitsin Trabzonspor'la görüşsün ve anlaşsın. Bu işten dönüş yok. Sadece Trabzonspor, bu transferden vazgeçerse o zaman bu iş

olmaz. Onun dışında Erkan'ın başka bir takımda oynaması söz konusu değil" dediği öğrenildi

Bu haber toplam 2615 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim