• BIST 9881.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

Ersoy'dan Siirt Belediyesine Ziyaret

Ersoy'dan Siirt Belediyesine Ziyaret
Biz dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Siirt’e gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ı makamında ziyaret etti.

Biz dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Siirt’e gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Ersoy’a Vali Ali Fuat Atik, Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş eşlik etti. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’u belediye girişinde Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve kurum amirleri karşıladı. Şeref defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy daha sonra makam odasına geçerek Belediye Başkan Vekili Taşkın’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Projeler hakkında bilgi alan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, yakalanan huzur ve güven ortamını bozmaya izin vermeyeceklerini söyledi. Devletin son dönemde hem içeride hem de dışarıda çok ciddi bir şekilde teröre karşı topyekun mücadele verdiğini belirten Ersoy, "Halkımızın huzuruna, canına, malına kasteden, içeride ve dışarıda bizim birliğimize, beraberliğimize ve bu ortak vatan topraklarımız üzerinde barış, kardeşlik içinde yaşamamıza tasallut eden her türlü yapılanmaya karşı çok ciddi bir mücadele veriyoruz. Terörle mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz." diye konuştu.

Ersoy, terörü besleyen, destekleyen, onunla hareket eden her türlü oluşuma karşı aynı kararlılıkla mücadelelerinin devam edeceğini vurguladı."Kayyum belediyecilik uygulaması da bu mücadelemizin bir parçasıdır." diyen Ersoy, şöyle konuştu:

"Bir taraftan teröristlerle mücadele ederken diğer taraftan da milletin kendilerine emanet ettiği kaynakları yine bu milletin huzuruna kastedenleri desteklemek için kullananlara karşı bir tedbir olarak getirdik ve bunu engellemek istedik. Allah'a şükürler olsun ki kayyum belediye başkanlarımız istediğimiz şekilde bu kaynakların kötüye kullanılmasını engelledikleri gibi çok da güzel işler çıkardılar.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 90'ın üzerindeki belediye başkan vekili, sorumlu oldukları il, ilçe ve belde belediyelerinin her birini şantiyeye dönüştürdü."

Bu haber toplam 1663 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim