• BIST 9679.8
  • Altın 2487.16
  • Dolar 32.433
  • Euro 34.4483
  • Siirt 13 °C

Ersun Yanaldan Flaş Transfer Atağı

Ersun Yanaldan Flaş Transfer Atağı
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-2 berabere kaldıkları Balıkesirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, 2-2'lik Balıkesirspor karşılaşmasının ardından sonuçtan mutlu olmadıklarını belirtti. Spor To

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-2 berabere kaldıkları Balıkesirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, 2-2'lik Balıkesirspor karşılaşmasının ardından sonuçtan mutlu olmadıklarını belirtti. Spor Toto Süper Lig'de 16. hafta karşılaşmalarında Balıkesirspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da Teknik Direktör ErsunYanal maç sonunda mühim söylemlerde bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-2 berabere kaldıkları Balıkesirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ersun Yanal, transfer konusunda da konuştu.

Ersun Yanal'ın maç sonu açıklamaları şöyle:

"Sonuçtan çok mutlu değiliz. Oyunu kontrol etmek, topun her seferinde sende olmasını sağlamak güzel bir şey. Yediğimiz iki golü tartışmak lazım. Bize yakışmadı. Çok amatörce iki gol yedik. Amatörce bir maç yaptık. Son dakikada 1 puanı kurtarmış gibi görünmek benim çok hoşuma gitmedi."

Bu haber toplam 1317 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim