• BIST 9071.02
  • Altın 2324.965
  • Dolar 32.3657
  • Euro 34.9347
  • Siirt 14 °C

Eşbaşkan Bakırhan Kaldırım çalışmalarını denetledi

Eşbaşkan Bakırhan Kaldırım çalışmalarını denetledi
Bakırhan, Kaldırım Yapım Çalışmalarında Denetimlerde Bulundu

Eş Başkanı Bakırhan, Kaldırım Yapım Çalışmalarında Denetimlerde Bulundu

denetim (2)Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan, elektrik hatlarının yer altına çekme çalışmalarının devam ettiği cadde ve sokaklarda, yapılan kaldırım yapım çalışmalarında denetimlerde bulundu.

Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan,  elektrik hatlarının yer altına çekme çalışmalarının devam ettiği Cumhuriyet ve Sakıp Beygo caddelerinde devam eden kaldırım yapım ve yenile çalışmalarında denetimlerde bulundu.

Denetimlerinden önce her iki caddede bulunan esnaf ve yurttaşları ziyaret eden denetim (4)Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan yapılan çalışmalar hakkında caddelerde bulunan esnaf ve yurttaş ile görüş alış verişinde bulundu.

Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan daha sonra başta Cumhuriyet Caddesi olmak üzere Sakıp Beygo ve bağlantılı sokaklarda elektrik hatlarının yer altına çekme çalışmaları kapsamında sökülen kaldırım ve yolları gezerek,  devam eden kaldırım yapım ve yenileme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yapılan çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kaldırım yapım, yenileme ve genişletme çalışmaları, Bahçelievler mahallesinde bulunan Turan Beyazıt ve Barış Mahallesinde bulunan Süreyya Öner caddesinde aralıksız devam ediyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1366 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim