• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 11 °C

Eseki sevgilisinin evinin Bacada Çırıl Çıplak sıkışan Kadın ...!!

Eseki sevgilisinin evinin Bacada Çırıl Çıplak sıkışan Kadın ...!!
ABD'nin California eyaletinde yaşanan olay akıllara durgunluk veren cinsten. bir kadın, çıplak bir vaziyette eski erkek arkadaşının evinin bacasına sıkışınca olanlar oldu ve itfaiye ekipleri yardımı ile kurtarıldı.

Siirt Ajans ABD'nin California eyaletinde yaşanan olay akıllara durgunluk veren cinsten. bir kadın, çıplak bir vaziyette eski erkek arkadaşının evinin bacasına sıkışınca olanlar oldu ve itfaiye ekipleri yardımı ile kurtarıldı.


California'daki Woodcrest yerleşim bölgesindeki yaşamını surdüren bir erkek, gecenin ilerleyen saatlerinde eski kız arkadaşının yardım çığlıklarıyla uykusundan uyanıverdi.

Eseki sevgilisinin evinin Bacada Çırıl Çıplak sıkışan Kadın ...!!

Üç çocuk annesi 35 yaşında olan kadın, sabah 05.00 civarında eski erkek arkadaşının evine ön kapıdan içeri giremeyinde ilk önce çatıya tırmanarak çıktı, daha sonra da üzerindeki tüm kıyafetleri çıkarıp bacadan eve inmeye kalkıştı. Fakat işler beklediği gibi gitmeyince çırılçıplak bir halde bacanın içinde sıkıştı.

Eski sevgilinin çağrısı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri iki saatlik bir çalışma sonucunda yangın çıkışını kırarak kadını sıkıştığı yerden çıkarmayı başardı.

Bu haber toplam 1871 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim