• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 18 °C

Eskişehirspor Galatasaray maçı ne zaman?

Eskişehirspor Galatasaray maçı ne zaman?
Eskişehirspor Galatasaray maçı ne zaman?Galatasaray Eskişehirspor karşısında Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada kazanmak istiyor.Galatasaray tribün kapatma cezası alan Eskişehirspor karşısında 3 puan kovalayacak.

Ligin 19. haftasında yarın(9 Şubat) deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, sahadan 3 puan ile ayrılıp, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada avantaj elde etmek istiyor.

GALATASARAY TARAFTARINA 200 TL'LİK BİLET
Eskişehirspor'un Gaziantepspor maçında aldığı tribün kapatma cezası sebebiyle karşılaşmada yalnızca bin 245 kırmızı-siyahlı taraftar yer alacak. Eskişehirspor taraftarı için belirlenen A ve B Kale arkası tribünlerinin bilet fiyatları 50 TL olarak açıklanırken, Galatasaray taraftarlarının yer alacağı misafir tribün biletleri ise 200 TL'den satışa çıkarıldı.
58. RANDEVU
İki ekip yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 58. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek oynan 57 lig karşılaşmasında Galatasaray, 23 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, Eskişehirspor ise 9 kez 3 puan sevinci yaşadı. 25 mücadelede ise eşitlikle sonuçlandı.
ASLAN SON 9 MAÇTIR YENİLMİYOR
Galatasaray, kırmızı-siyahlı rakibine karşı ligdeki son mağlubiyetini 8 Mart 2010 tarihinde Eskişehir’de oynanan karşılaşmada aldı. Rıza Çalımbay yönetimindeki Eskişehirspor, Frank Rijkaard’ın başında olduğu sarı-kırmızılı ekibi Koray Arslan’ın iki golüyle 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Bu karşılaşmanın ardından oynanan son 9 mücadelede Aslan, 4 galibiyet, 5 beraberlik elde etti.
Ayrıca, iki takım arasında Eskişehir'de oynanan son üç mücadele de golsüz beraberlikle bitti.
GALATASARAY’IN ESKİŞEHİR’DE YÜZÜ GÜLMÜYOR
Eskişehirspor’un Galatasaray ile sahasında oynadığı karşılaşmalarda üstünlüğü bulunuyor. Kırmızı-siyahlı ekip, Galatasaray’a karşı taraftarı önünde çıktığı 36 resmi müsabakada 12 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, 10 mücadele de ise Galatasaray üstünlük kurmayı başardı. 14 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Aslan, Eskişehirspor'la deplasmanda oynadığı son altı lig maçının sadece birini kazanabildi.
Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Mehmet Cem Satman yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Murat Özcan olacak.

Bu haber toplam 2970 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim