• BIST 9693.46
  • Altın 2508.517
  • Dolar 32.5733
  • Euro 34.7678
  • Siirt 20 °C

Esra Erol'da 80lik dede OLAY oldu Esra Erol'un ağzı açık kaldı

Esra Erol'da 80lik dede OLAY oldu Esra Erol'un ağzı açık kaldı
Canlı yayın izdivaç programına katılan 80 yaşındaki dede ünlü sunucu Esra Erol'un şok etti.80 yaşında talip arayan dede canlı yayında şok anlara sahne oldu. Esra Erol'da 80lik dede OLAY oldu Esra Erol'un ağzı açık kaldı

SİİRTAJANS.COM- Ekranlarının sevilen yüzü ünlü sunucu Esra Erol kendi adıyla özdeşleşmiş olan Esra Erol da Evlen Benimle adlı izdivaç programının güzel sunucusu Esra Erol canlı yayına katılan 80 lik dede ile canlı yayında şok anlara sahne oldu.

Esra Erol'da 80lik dede OLAY oldu Esra Erol'un ağzı açık kaldı FOX TV ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen izdivaç programı Esra Erol da Evlen Benimle de yine çok ilginç anlar ve çok ilginç sahneler yaşandı. 80 yaşındaki Ali Bey kendisinden 30 yaş küçük talibi Serap Hanım ile görüştü. Paravan açıldıktan sonra Ali Bey Erol'a, 'Esra Hanım çaya çıkalım mı?' diye sordu. Ali Bey bu sorusuyla Esra Erol'u ve stüdyodakileri güldürdü. Erol, 'Ali Bey bu hızla giderse 10'ncu evliliğini de yapar' dedi.

 

Esra Erol'da 80lik dede OLAY oldu Esra Erol'da Evlen Benimle'de yine çok ilginç anlar ve dakikalar yaşandı.İzdivaç programına katılan 80 lik dede canlı yayında şok anlara sahne oldu.80 lik dede Esra Erol u şok etti.

 

Esra Erol Kimdir?


Esra Erol Özbir (d. 12 Mayıs 1982, İstanbul), Türk sunucu.Polis olan babasının 3 kız çocuğundan ortancasıdır. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Ali Özbir ile evlidir.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 8348 defa okunmuştur
Etiketler:
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim