• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 22 °C

Esra Erol'da böyle birşey ilkkez oldu!

Esra Erol'da böyle birşey ilkkez oldu!
FOX TV ekranlarında yayına gelen Esra Erol’da Evlen Benimle adlı izdivaç programında yine çok ilginç anlar yaşandı.Esra Erol’da canlı yayına şok anlar yaşandı.Türk televizyonlarında belki de bir ilk yaşandı.Gelin adayı Leman Hanım ve Hacı Bey şok etti.

SİİRTAJANS.COM- FOX TV ekranlarında yayına gelen Esra Erol’da Evlen Benimle adlı izdivaç programında yine çok ilginç anlar yaşandı.Esra Erol’da canlı yayına şok anlar yaşandı.Türk televizyonlarında belki de bir ilk yaşandı.Gelin adayı Leman Hanım ve Hacı Bey şok etti.

Esra Erol'da böyle birşey ilkkez oldu! Ekranların sevilen yüzü ünlü sunucu Esra Erol’un hazırlayıp sunduğu ve kendi adıyla özdeşleşmiş olan Esra Erol’da Evlen Benimle izdivaç programına katılan gelin adayı Leman Hanım ve damat adayı Hacı Bey canlı yayında anlaşmış ve Leman Hanım’a 5’i bi yerde takmıştyı ve günler sonra işin rengi değişti. Esra Erol'la izdivaç programına katılan Leman Hanıma talip olan Hacı Bey ilk buluşmalarında Leman Hanıma 5'i bir yerde armağan etmişti ve sürpriz bir kararla anlaştıklarını herkese duyurmuşlardı. Aradan geçen bir kaç gün sonra yeniden stüdyoya geşen Hacı Bey ve Leman Hanım ayrıldıklarını açıkladılar. Bu ayrılık karşısında Esra Erol ve stüdyodalakiler şoke oldu. Açıklamalarda bulunan Leman Hanım Hacı Beyin kendisini hırsızlıkla suçladığını söyleyerek Hacı Beyin hediye ettiği %5'i bir yerdeyi ve 250 TL'yi iade etti.

Birde dışarıda bir yere kahva ısmarlayan Hacı Beye kahve parasınıda 10 TL olarak geri iade etti. Konuşmalar karşısında sessiz kalmayı tercih eden Hacı Bey verdiği altınları ve paraları geri alarak stüdyoyu terk etti. Giderken Esra Erol'a taliplerini aradığını belirtti. Leman Hanım Esra Erol'dan yaşananlar karşısında özür diledi.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 7715 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim