• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Esrarengiz şekilde kaybolan oyuncu Orhan Şimşek bakın neredeymiş?

Esrarengiz şekilde kaybolan oyuncu Orhan Şimşek bakın neredeymiş?
Esrarengiz şekilde kaybolan oyuncu Orhan Şimşek bakın neredeymiş?Samanyolu TV(STV)de yayınlanan Küçük Gelin dizisinin Azad'ı Orhan Şimşek 2 gün ortadan kaybolmuş ve adeta sırra kadem basmıştı.

Ünlü oyuncu bugün ortaya çıktı.Peki Orhan Şimşek 2 gün neredeymiş?2 gün nerelerde kalmış ne olmuş?

Salı gecesi Yalova’nın Termal ilçesinde yürürken polis tarafından durduruldu. Güvenlik görevlilerinin sorularına çelişkili cevaplar veren ve üzerinde kimlik bulunmayan Şimşek, gözaltına alındı. Yapılan güvenlik sorgusunda Şimşek’in, İstanbul’daki bir dava nedeniyle mahkemeye çağrıldığı ancak gitmediği ortaya çıktı. Bunun üzerine savcılık talimatıyla geceyi emniyet kontrolünde geçiren Şimşek, önceki gün sabah saatlerinde Yalova Adliyesi’nde hakim karşısına çıkıp önceki davasıyla ilgili ifadesini verdi ve serbest bırakıldı.
 
Şimşek’in adliye çıkışında babası Ali Şimşek ile görüştükten sonra kendisinden hiç bir haber alınamadığı belirlendi. Telefonu yanında olmadığı için kendisine ulaşılamayan Orhan Şimşek’in Perşembe akşamı İstanbul’daki evine döndüğü bildirildi. Şimşek’in, psikolojik rahatsızlıkları bulunduğu ve uzun süredir ilaçlarını almadığı öğrenildi.

Bu haber toplam 6625 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim