• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 13 °C

Ev ve İş Yerleri Su Altında Kaldı

Ev ve İş Yerleri Su Altında Kaldı
SİİRT (İHA) - Siirt'te dün geceden itibaren etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerinin bodrum katını su bastı.

Edinilen bilgilere göre, dün gece boyu etkili olan sağanak yağış nedeni ile bir çok ev ve iş yeri sular altında kaldı. Sabah erken saatlerinde iş yerlerini açan esnaf, gördükleri manzara karşısında gözlerine inanamadı.

 

Bahçelievler, Barış ve Kooperatif Mahallelerinde zemin katta bulunan ev ve iş yerleri yağmur sularına teslim oldu. Belediye itfaiye ekipleri, su tahliye çalışmaları yaparken vatandaşlar da evlerindeki eşyalarını kurtarmaya çalıştı.


İtfaiye amiri Misbah Yılmaz, şu ana kadar 19 ev ve iş yerinin suyunu çektiklerini belirterek, sağanak yağışlar dolayısıyla özelikle bodrum katlarında dolan suyun tahliyesi için itfaiye ekipleriyle seferber olduklarını söyledi.

 

Yılmaz, "Dün başlayan ve bugün şiddetini artıran yağmur yağışları ardından 110 alo itfaiye hattına gelen tüm ihbarları değerlendirdik. Şu ana kadar herhangi bir can kaybı veya da yaralanma yaşanmadı. Ancak toplam 19 bodrum katında suyu boşalttık çalışmalarımız devam ediyor" dedi. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1802 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim