• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 13 °C

Evleneceksen Gel Gözde Bozkurt dikkat çekiyor

Evleneceksen Gel Gözde Bozkurt dikkat çekiyor
Seda Sayan Uğur Aslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel programında Gözde Bozkurt güzelliği ile dikkat çekiyor.Peki bu Gözde Bozkurt kimdir?

Show Tv'nin sevilen programı 'Evleneceksen Gel' programına katılan Gözde Bozkurt güzelliğiyle izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı, kendisine talip olan konukları sürekli geri çeviren Gözde Bozkurt'un hayranları şimdiden oluşmaya başladı.

Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunduğu'Evleneceksen Gel' evlendirme programının adından çok sık söz ettiren yeni gelin adayı Gözde Bozkurt.

Programa evlenmek için geldiğini söyleyen Gözde’nin taliplisi oldukça fazla fakat henüz kendisine göre bir eş adayı bulamadığını söyleyen Gözde, sosyal medya da oldukça aktif, hesaplarından paylaştığı fotoğraflar oldukça iddialı.Bundan sonraki adaylarının bu fotoğraflara ne tepki vereceği ise merak konusu oldu.

GÖZDE BOZKURT KİMDİR?

Gözde Bozkurt 1992 doğumlu İstanbul’da yaşıyor. Daha önceleri çeşitli fuarlarda tanıtım mankenliği yaptı. Sosyal medyadaki iddialı fotoğraflarıyla adından söz ettirmeyi şimdiden başardı.

Show TV’de ekrana gelen Evleneceksen Gel isimli programda adaylardan Hüdalfa ile "Hayır" kararı alan Gözde, gözyaşlarına boğuldu. Gözde’nin; "Kendimi ifade edemiyorum. Bence bitirelim artık" sözleri üzerine, Hüdalfa; "Ben çok duygusal olduğum için çok alıngan bir adamım. O da çok duygusal" dedi. Canlı yayına telefonla bağlanan Hüdalfa’nın annesi Jülide Hanım ise; "Milyonların önünde ağlıyorsun, ağlama güçlü olmanı istiyorum. Hüdalfa olmasa başkası olur." dedi.

 

Bu haber toplam 7076 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim