• BIST 9693.46
  • Altın 2507.077
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8134
  • Siirt 26 °C

F.Bahçeli Yıldız Futbolcu Suskunluğunu Bozdu!

F.Bahçeli Yıldız Futbolcu Suskunluğunu Bozdu!
Sarı Lacivertli yıldız futbolcu Bruno Alves ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı.FBahçe’den ha ayrıldı ha ayrılcak derken yıldız futbolcu kendisi hakkında ortaya atılan şok iddialar ile ilgili çok samimi ve çok sıcak itiraflarda bulundu.Alves’în şok

Sarı Lacivertli yıldız futbolcu Bruno Alves ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı.FBahçe’den ha ayrıldı ha ayrılcak derken yıldız futbolcu kendisi hakkında ortaya atılan şok iddialar ile ilgili çok samimi ve çok sıcak itiraflarda bulundu.Alves’în şok açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Portekizli yıldız futbolcu Bruno Alves için ortaya atılan şok ayrılık iddialarına birinci ağızdan cevap geldi.Yıldız futbolcu hakkında çıkan ayrılık dedikoduları için ilk kez konuştu. Portekiz basınına konuşan deneyimli savunmacı, "Olympiakos'un ya da başka bir Yunan takımının beni isteyip istemediğini bilmiyorum. Bildiğim şey, Fenerbahçe ile sözleşmemin bulunması ve 1.5 yıl daha devam ediyor olması" dedi.Daha önce Atina'da AEK takımının formasını giydiğini hatırlatan Alves, bu ülkeye dönmenin kendisi için iyi bir adım olacağını da belirterek, "Yunanistan bana çok iyi davranan bir ülke olmuştur. Orada çok iyi anılarım var ve umarım bir gün dönerim" diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde de oyuncunun babası Washington Alves konuşmuş oğlunun devre arası kiralık olarak takımdan ayrılabileceğini söylemişti. Alves'in geleceği, Galatasaray maçında yaptığı hareketin ardından gördüğü kırmızı kart sonrası masaya yatırılmış, büyük tartışma konusu olmuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1300 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim