• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • Siirt 8 °C

Fatih Terim basın toplantısında içini döktü

Fatih Terim basın toplantısında içini döktü
Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim Kosova maçı sonrası sıradışı bir basın toplantısı yaptı ve kendi deyimiyle içini döktü.

 Çok net ifadeler kullanan Fatih Terim bakın neler söyledi.

 

Milli Takım dün akşam Kosova maçında iyi bir sınav vardı ve 2 güzel golle 3 puanı kendi hanesini yazdırmayı başardı. Dünya Kupası yolundaki bu önemli puan sonrası kameralar karşısına geçen Fatih Terim salondaki neredeyse bütün gazetecilerden birer soru aldı ve hepsini cevaplandırdı. 

 

"İLETİŞİMİ KURAN EMRE BELAZOĞLU'YDU"

Maç sonrası konuşan Fatih Terim Arda ile olan barış sürecine dair açıklamalarda bulundu. Arda ile beni kimin barıştırdığına dair basında hemen herkesin araya sokulduğunu söyleyen Fatih Terim, "O kadar kişiyi araya sokmasını bilen basın, futbolcuların araya girmiş olduğunu hiç yazmadı. Halbuki benle Arda'nın iletişime geçmesini sağlayan kişi Emre Belazoğlu'ydu. Emre benim çok sevdiğim ve her zaman görüşlerine değer verdiğim ve uzun yıllar çalıştığım bir arkadaşım. O aradı konuştuk, sonrada Arda aradı onunla konuştuk ve ben onları kadroya dahil ettim." dedi. 

 

 

"İÇİME SİNEN BİR KARAR DEĞİL"

Profesyonel çalışan insanlar olduklarına dikkat çeken Fatih Hoca, "Milli takımın menfaatleri gereği Arda'nın kadro olması gerekiyordu. Ben bunun gerekliliğine inandığım için onu kadroya aldım. Ama şu unutulmamalıdır ki kadroya almak demek gönlüme almak demek değildir. Profesyonel bir iş yapıyoruz. Benim görevim kadroya almak, onların görevi de sahada çıkıp oynamak ki bugünde oynadılar." dedi. 

 

CUMHURBAŞKANI'NIN BİLE ADI GEÇTİ

Basında bir çok kişinin araya girdiği ve "Arda'yı kadroya al diye" kendisinden rica edildiği yönünde haberler çıkan Fatih Terim, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın bile adı geçti ki, çok şeyleri konuşmuşumdur kendisiyle ama bir güne bir gün arayıp ta Fatih Hoca şunu kadroya al falan dememiştir. Memleketin bu kadar meselesi varken, bu kadar güvenlik problemi varken, sayın Cumhurbaşkanı bu kadar iş gücün arasında işi yokta beni arayıp birilerini kadroya almama mı söyleyecek." dedi. 

 

İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNMEDİM

İstifa edeceği yönündeki iddialara cevap veren Fatih Terim, "Bu maçın skoru ne olursa olsun ben hiç istifa etmeyi düşünmedim. Bu maçtan kötü skorda alsak ben buraya çıkıp basın açıklamamı yapıp gidecektim. İstifayı gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum." dedi. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 68712 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim