• BIST 9548.09
  • Altın 2501.797
  • Dolar 32.4872
  • Euro 34.5381
  • Siirt 17 °C

Fatih Terim:'İnşallah Bugün Beşiktaş İle Güleriz'

Fatih Terim:'İnşallah Bugün Beşiktaş İle Güleriz'
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, karşılaşmadaki golü Hakan Çalhanoğlu'nun atmasının güzel olduğunu ifade ederek, "İnşallah bugün de Beşiktaş ile daha çok güleriz" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayer Leverkusen ile Atletico Madrid arasında oynanan karşılaşmayı izleyen Fatih Terim, İstanbul'a döndü. 

 

Dün Almanya'da milli futbolcular Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın forma giydiği Bayer Leverkusen ile Arda Turan'ın formasını terlettiği Atletico Madrid takımları arasında oynanan mücadeleyi izleyen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İstanbul'a döndü.

 

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Terim, güzel bir gece geçirdiklerini belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nde Türk futbolcular karşı karşıya geldi. Çok güzel oldu. Golü Hakan’ın atması daha da güzel oldu. Çok rahat, güzel, verimli ve olumlu bir seyahat oldu. İnşallah bugün de Beşiktaş ile daha çok güleriz, Trabzonspor da iyi bir sonuç alırsa mutlu oluruz" dedi.


Öte yandan akşam oynanacak Beşiktaş - Liverpool maçını izlemeye gelen taraftarlarla karşılaşan Terim, siyah-beyazlı taraftarlarla fotoğraf çektirdi.


Terim'in yerinde izlediği Bayer Leverkusen - Atletico Madrid karşılaşmasını, Alman ekibi Hakan Çalhanoğlu'nun ayağından bulduğu golle 1-0 kazanmıştı. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2777 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim