• BIST 9538.53
  • Altın 2490.606
  • Dolar 32.5067
  • Euro 34.8232
  • Siirt 26 °C

Felipe Melo'dan ŞOK Haber .. Biliçe çıkma teklif etmiş ve ..

Felipe Melo'dan ŞOK Haber .. Biliçe çıkma teklif etmiş ve ..
Felipe Melo'dan ŞOK Haber .. Biliçe çıkma teklif etmiş ve .. Beşiktaş'ın Galatasaray ile oynadığı maçtan mağlup ayrılması, takım başta olmak üzere Beşiktaş camiasını derinden sarstı.Derbi performansı ciddi biçimde sorgulanan Beşiktaş Teknik Direktörü Slav

Siirt Ajans Felipe Melo'dan ŞOK Haber .. Biliçe çıkma teklif etmiş ve .. Beşiktaş'ın Galatasaray ile oynadığı maçtan mağlup ayrılması, takım başta olmak üzere Beşiktaş camiasını derinden sarstı.Derbi performansı ciddi biçimde sorgulanan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in Moskova'daki derbi karnesinin de zayıf olduğu ortaya çıktı. Derbi maçta ilk golü atan Felipe Melo, ilk yarı sonunda Beşiktaş Teknik direktörü Slaven Bilic ile tartıştı.

 Derbi maçta ilk golü atan Felipe Melo, ilk yarı sonunda Beşiktaş Teknik direktörü Slaven Bilic ile tartıştı. İlk 45 dakikanın bitiş düdüğünün ardından Sambacı, elini Hırvat hocanın omzuna atıp bir şeyler söyledi. Galatasaraylı oyuncuya yanıt vermeyen Bilic, Melo'nun elini itti. Felipe Melo, daha sonra yanına gelen Gökhan Töre ile birlikte soyunma odasına gitti.
 

Felipe Melo'dan ŞOK Haber .. Biliçe çıkma teklif etmiş ve ..


Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre; karşılaşma sonrası basın toplantısında olayla ilgili konuşan siyah-beyazlı takımın hocası, "Melo bana hakaret sayılabilecek bir söz sarf etmedi. Tamamen maçla ilgisi olmayan cümleler sarf etti" açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 2533 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim