• BIST 9079.97
  • Altın 2309.877
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.0749
  • Siirt 10 °C

Fenerbahçede Şok Transfer Hamlesi

Fenerbahçede Şok Transfer Hamlesi
Fenerbahçe'den Ozan Tufan açıklaması geldi.Son zamanlarda basında çıkan haberlerden sonra açıklama gereği duyan Fenerbahçe yönetimi resmi siteden açıklama yaptı.Fenerbahçe, Ozan Tufan için 10 milyon euro bonservis ücreti istendiğini, bu yüzden transferden

Fenerbahçe'den Ozan Tufan açıklaması geldi.Son zamanlarda basında çıkan haberlerden sonra açıklama gereği duyan Fenerbahçe yönetimi resmi siteden açıklama yaptı.Fenerbahçe, Ozan Tufan için 10 milyon euro bonservis ücreti istendiğini, bu yüzden transferden vazgeçtiklerini duyurdu.Fenerbahçe, Ozan Tufan için ne dedi?

Sabah'ta şu ifadelere yer verildi:Genç yetenek için bir ay önce şansını deneyen ama Bursaspor'un "12 milyon Euro" yanıtı üzerine geri adım atan Kanarya, elinin güçlenmesine güveniyor. Yerlilerin bonser vis bedellerinin düşeceğini düşünen sarı-lacivertli kurmaylar, Bursaspor'u peşin ödenecek 5 milyon 500 bin Euro karşılığı ikna edeceğine inanıyor.

1 Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın  yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü.

Bölükbaşı "Fenerbahçe Ozan Tufan'ı resmen istedi. Trabzonspor'un da teklifi var" derken, iki büyük camianın Erkan'dan sonra bir başka oyuncu için de karşı karşıya geleceği düşünüldü. Ancak işin aslının öyle olmadığı anlaşıldı.

2 BİR AY ÖNCE 12 MİLYON EURO!
Ozan Tufan transferi, Fenerbahçe kanadında şöyle gelişti: Yaklaşık 1 ay önce bir Fenerbahçe yöneticisi, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nı aradı ve Ozan için ne kadar bonservis istediklerini sordu. Alınan "12 milyon Euro" yanıtı sonrası, Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki temaslar neredeyse başlamadan sona erdi

3 FENERBAHÇE ADIM ATAMADI
Hatta yeşil-beyazlı kulübün başkanına sarı-lacivertlilerden meblağın yüksekliği nedeniyle "Bu paraları nasıl isteyebiliyorsunuz? Türkiye'de bu paraları verebilecek bir kulüp yok" şeklinde tepki bile geldi. Ancak Bölükbaşı o dönem fiyattan taviz vermedi ve Fenerbahçe ile transferde hiçbir adım atılamadı.

Bu haber toplam 2650 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim