• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 22 °C

Fenerbahçenin O Yıldızından Bomba Açıklama

Fenerbahçenin O Yıldızından Bomba Açıklama
Bir zamanlar fenerbahçe takımının çok önemli süper yıldız oyuncularından olan Miroslav Stoch çok önemli açıklamalarda bulundu. Stoch şu ifadeleri kullandı: "Umarım o atmosferi ve muhteşem taraftarları yeniden görebilirim" şeklinde çok önemli açıklamalard

Bir zamanlar fenerbahçe takımının çok önemli süper yıldız oyuncularından olan Miroslav Stoch çok önemli açıklamalarda bulundu. Stoch şu ifadeleri kullandı: "Umarım o atmosferi ve muhteşem taraftarları yeniden görebilirim"  şeklinde çok önemli açıklamalarda bulundu.

"Sarı Kanaryalar"ın 2014-2015 sezonunun sonuna kadar El Ayn'a kiraladığı 25 yaşındaki futbolcu, FIFA'nın internet sitesine yaptığı açıklamada, BAE liginde düzenli forma şansı bulsa da Fenerbahçe'nin ayrı bir yeri olduğunu belirtti. Slovak futbolcu, "Oynadığım her kulüp ve ülkede güzel anılarım oldu ancak Fenerbahçe'nin kalbimde özel bir yeri var. İstanbul'da geçirdiğim 3 yıl gerçekten keyifliydi, umarım bir gün dönerim. Sezon bitiminden sonra Fenerbahçe ile olan sözleşmem devam ediyor. Umarım o atmosferi ve muhteşem taraftarları yeniden görebilirim" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1212 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim