• BIST 9732.98
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 25 °C

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızlarından şok haber geldi!

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızlarından şok haber geldi!
SİİRTAJANS.COM-Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızlarından şok haber geldi!!Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcuları Bruno Alves ve Raul Meireles Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmışlardı.

SİİRTAJANS.COM-Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcuları Bruno Alves ve Raul Meireles Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmışlardı.

Gelen haberlerde iki yıldız futbolcunun sakatlıklarının ciddi olduğu ve kalan 2 maçta forma giyemeyerek ilk yarıyı kapattıkları açıklandı.

İki futbolcunun dün yaşadıkları sakatlıkların ardından bugün tetkikleri yapıldı. Tetkiklerin ardından sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden açıklama yapan Fenerbahçe Takım Doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu, "Bruno Alves, bir pozisyonda Mehmet Topal ile çarpışması sonucunda sağ leğen kemiği üst kısmında ağrı hissetmiş ve oyunu terk etmek zorunda kalmıştı. Bugün sabah saatlerinde Göztepe Medical Park Hastanesi’nde yapılan tetkikler sonucunda sağ kalça kaslarında kısmi yırtıklar tespit edilmiştir. Raul Meireles ise sağ bacak adalesine aldığı darbe sonucu oyunu terk etmek zorunda kalmıştı. Raul Meireles’in muayenesi sonucu sağ bacak alt adalesinde ödem ve spazm tespit edilmiştir. Tespitler neticesinde iki futbolcumuzun da tedavisine başlanmıştır" dedi.
Portekizli futbolcuların yaşadıkları sakatlıkların ardından ilk yarıyı kapattıkları belirtildi.

Bu haber toplam 2945 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim