• BIST 9092.9
  • Altın 2325.324
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0246
  • Siirt 19 °C

Ferhan Şensoy'dan Olay yaratacak küfür ..Seyirci ile Küfürleşti ..!!

Ferhan Şensoy'dan Olay yaratacak küfür ..Seyirci ile Küfürleşti ..!!
Ferhan Şensoy'dan Olay yaratacak küfür ..Seyirci ile Küfürleşti ..!! Usta tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy uzun yıllardır sahnelediği “ Ferhangi Şeyler” adlı oyununda, Şensoy'un izleyiciyle iletişimini yanlış anlayan bir grup ortamı karıştırdı. Türkiye'nin

Ferhan Şensoy'dan Olay yaratacak küfür ..Seyirci ile Küfürleşti ..!! Ferhan Şensoy'dan gündemi sarsan Küfür .. kendini izleyenlere ..!! Usta tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy'un yıllardır sahnelediği Ferhangi Şeyler adlı oyununda, Şensoy'un izleyiciyle iletişimini yanlış anlayan grup olay çıkardı.

USTA TİYATROCU İZLEYİCİYİ ŞOK ETTİ

Ferhan Şensoy Önce Seyirciye Kızdı, Sonrada Eleştirel bir mektuba "Alıp bu mektubu kıvırıp münasip bir yerine'' şeklinde çok önemli beyenatlarda bulundu.Seyircilerin yazdığı eleştirel mektuba sert cevap verince izleyiciler salonu terk etti.

Şensoy, oyun başında bir seyirciyle kendi üslubuyla "Kapat lan telefonu" diye bağırdı. Ardından da her zamanki gibi kendisine hayranlarının yazdığı mektupları okudu.

 

Eleştirel bir mektuba "Alıp bu mektubu kıvırıp münasip bir yerine sokacaksın" diye yanıt verince, seyircilerden bazıları üslubu sert bulup "Böyle rezalet olmaz" deyip salonu terk etti.

Bu haber toplam 7684 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim