• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 24 °C

FİT Görünümlü TIĞ Gibi Vücut!

FİT Görünümlü TIĞ Gibi Vücut!
Yıllardır aldığı kilolarla baş edemeyen ünlü şarkıcı Işın Karaca azmin sonucunda tamı tamına 38 bedene düştü.IŞın Karaca FIT görünümlü vücuda kavuştu ve TIĞ gibi oldu.

Verdiği aşırı kilolarla FİT gibi bir vücuda sahip olan ünlü şarkıcı Işın Karaca bir anda magazin gündeminin tepesine oturmuştu.Ünlü şarkıcı TIĞ gibi olmuş vücuduyla görenleri adeta hayrete düşürmüştü.


Ünlü şarkıcı Işın Karaca verdiği kilolarla FİT görünümlü vücuda kavuşmuş ve yeni görünümüyle uyumlu hale gelmek için yoğun bir çaba sarfediyor. Kilo verdikten sonra dişleri ağzına büyük gelen Işın Karaca operasyon sonrası magazin muhabirleri tarafından görüntülendi. Karaca’nın ameliyat bölgesine tuttuğu buz torbasını mandalina sanan muhabirler haberi bu şekilde yazınca Işın Karaca’ya da bu haberi esprili bir dille yalanlamak düşmüş.


İşte Işın Karaca’nın o yalanlaması: “Sabah sabah ne güldüm. İlahi size magazin muhabirleri. Kilo verince dişlerim ağzıma büyük geldi, 20liklere veda ettik, oraya kadar her şey normal de şu peçeteye Sarılı mandalina ne olacak? Haklısınız su ile doldurulup buz haline getirilen küçücük kırmızı balon mandalina ya benziyor… Benziyor da pek komik değil mi? Ayy ne güldüm… Haydiiii günaydın olmuş canlar, ben mandalina tedavime devam. Şahane bir gün olsun… Bol fitaminli…

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4448 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim