• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • Siirt 14 °C

FLAŞŞ Gelişme !! O Ünlü Karizmatik Oyuncu KAZA geçirdi ve .. !!!

FLAŞŞ Gelişme !! O Ünlü Karizmatik Oyuncu KAZA geçirdi ve .. !!!
FLAŞŞ Gelişme !! O Ünlü Karizmatik Oyuncu KAZA geçirdi ve .. !!! TRT1 Ekranlarında yayınlanan Beni Böyle Sev adlı dizinin başrol oyuncusu Alper saldıran kaza geçirdi.Alper Saldıran'ın sağlık durumu ile ilgili gelişmeler haberimizin detayında.

FLAŞŞ Gelişme !! O Ünlü Karizmatik Oyuncu KAZA geçirdi ve .. !!! TRT1 ekranlarının ve sosyal medyanın fenomen dizisi “Beni Böyle Sev”e adeta nazar değdi.
 
Dizinin başrol oyuncularından Alper Saldıran geçtiğimiz hafta yaşadığı küçük  bir kaza sonunda kolunun çıkması üzerine hastaneye kaldırıldı.
 
İlk müdahalesi acilde yapılan Alper Saldıran, doktor raporu almasına rağmen seti aksatmamak için çalışmalarına devam etme kararı aldı.


Yapımcı Başak Bingüller’in iki gün dinlen sete öyle devam ederiz demesine rağmen kendisini iyi hissettiğini ve bu yüzden sete devam etmek istediğini söyleyen Alper Saldıran, kamera karşısına geçmeye devam etti.
 
Yaşanan talihsizliğe çok üzüldüklerini söyleyen yapımcı Başak Bingüller “Üç yıldır ufak tefek sorunlar yaşadık ama böylesi bizi çok üzdü. Alper’in birkaç gün dinlenmesi gerekiyordu ama o çalışmaya devam etmek istediğini ve setin aksamaması gerektiğini söyleyerek çalışmalarına devam etti. Bunu bir nazar olarak kabul ettik, Alper’i fazla yormadan set deavm ediyor” dedi.
 
Sosyal medya üzerinden Alper saldıran’ın yaşadığı talihsiz olaydan haberdar olan dizi fanatikleri ise BSK Yapım’ı adeta mesaj yağmuruna tuttu. Oyuncunun sağlık durumunu soranlar, geçmiş olsun mesajı gönderenler adeta dizinin sosyal medya hesabını kilitlediler.

Bu haber toplam 4070 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim