• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 12 °C

Fuat Avni Kimdir?Özgeçmişi

Fuat Avni Kimdir?Özgeçmişi
Son zamanların en çok konuşulan çok önemli ismi olan Fuat Avni kimdir?Fuat Avni Hayat Hikayesi

 

   

Twitter'daki yazılarıyla çok konuşulan Fuat Avni’nin Taraf gazetesi yazarı gazeteci Emre Uslu olduğu iddia edildi. Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından savcılığa Fuat Avni mahlası ile gerek sosyal medyada gerekse de bazı internet sitelerinde boy gösteren kişinin Taraf gazetesi yazarı Emre Uslu olduğunu bildirdi.

Fuat Avni adı ile 17 ve 25 Aralık sürecinde sosyal medyada açtığı hesaplarla savcılık ve poliste bulunan birçok dosyaya ilişkin gizli bilgileri paralel yapının çıkarlarına hizmet edecek şekilde afişe etti. Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile patlak veren AKP-Cemaat kavgasının ardından Twitter'da açtığı bir hesap ile ve yazdıklarıyla sosyal medyada gündemi belirledi. "Fuat Avni" isimli Twitter hesabı, yazdıklarıyla AKP içinden birisi izlenimi verirken, parti içinde de tedirginliğe yol açtı.

Fuat Avni hakkındaki soruşturma dosyası Ankara Cumhuriyet Savcısı Serdar Coşkun tarafından söz konusu internet sitesinin yayın yeri İstanbul olduğu gerekçesiyle İstanbul Savcılığı'na gönderildi. 30 Mart 2014 Türkiye Yerel Seçimlerinden hemen önce Belçika'nın başkenti Brüksel'e gittiği bilinen Emre Uslu Türkiye'ye dönerse ifadesine başvurulacak.

Milli istihbarat teşkilatı, muhtemelen Fuat Avni’yi tespit edemediği için, Recep Tayyip Erdoğan ve kamuoyuna bir şeyler söyleme gereği hissettiği için, ismimi ortaya atmış olmalı'' diyen Emre Uslu, durumu tek cümleyle özetledi: ‘Fuat Avni’yi bulamadık Emre Uslu versek olur mu abi' durumu.

Emre Uslu’nun biyografisi görmek için adının üstünü tıklayınız.

Kaynak:biyografi.info

Bu haber toplam 1531 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim