• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 11 °C

Galatasaray, Sırbistan'a Korkusuz Gitti

Galatasaray, Sırbistan'a Korkusuz Gitti
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, basketbol takımının Sırbistan ekibi Kızılyıldız ile oynayacağı maça ilişkin yaptığı açıklamada, "Endişemiz yok, korkmuyoruz. Korkunun ecele faydası yok" dedi.

Galatasaray Liv Hospital, Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu 3. maçında bu akşam Sırbistan ekibi Crvena Zvezda (Kızılyıldız) ile karşı karşıya gelecek. Sırbistan'da bulunan Kombank Arena'da oynanacak mücadele için sarı-kırmızılı kafile, Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla saat 11:00'de Belgrad'a hareket etti.

 


"ENDİŞEMİZ YOK, KORKMUYORUZ"

Koruma polislerinin de eşlik ettiği kafilede Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'ta yer aldı. Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yarsuvat, "Biz dostluk maçı oynamaya gidiyoruz, savaşa gitmiyoruz. Maçın ardından sabaha karşı 03:30’da burada olacağız.

 

Yöneticilerle devamlı görüşüyoruz ve yazışıyoruz. Siyasi kadememe de görüşmeler oldu ve ben bir şey olacağını zannetmiyorum. Bizim koçumuz özür diledi ama o da bir şey yapmadı zaten neden özür diledi anlamıyorum. Bir insanın hayatını kaybetmesi acı bir şey. Endişemiz yok, korkmuyoruz. Korkunun ecele faydası yok" diye konuştu. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2727 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim