• BIST 9703.81
  • Altın 2495.5
  • Dolar 32.5804
  • Euro 34.8524
  • Siirt 28 °C

Galatasaray'da Şok Snaijder Transfer Kararı Spor Gündemini Salladı

Galatasaray'da Şok Snaijder Transfer  Kararı Spor Gündemini Salladı
Hollanda milli takımının çok önemli yıldız oyuncularından birisi olan Snaijder ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı bu çok önemli gelişmeler spor gündemini çalkaladı işte o çok önemli gelişmelerin ayrıntılarıGalatasaray takımının yı

GAlatasaray takımının yıldızı parlayan önemli oyunularından birisi olan Wesley Sneijder ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Wesley Sneijderin menajeri olan Guido Albers ile yaptığı çok önemli toplantıda, bu sezon 4. yıldız kazanmanın daha önemli olduğunu bildirdi. Transferin hakkında çok önemli açıklamalar geldi. Wesley Sneijderi satmayacaklarını belirtti.

Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, Juventus'un Hollandalı futbolcunun transferine ilişkin girişimini görüşmek üzere Galatasaray yönetimi ile bir araya geldi. NTV Spor muhabiri Evren Göz; Galatasaray'ın, Albers'e, Sneijder'i kesinlikle satmak istemediklerini bildirdiğini söyledi.
 
Galatasaray yönetimiyle, Wesley Sneijder'in menajerinin yaptığı görüşme sona erdi.
 
Galatasaray yönetiminin Guido Albers'e "Biz kesinlikle Sneijder'i satmayı düşünmüyoruz. 4. yıldızı hedefliyoruz ve bu yolda Sneijder'e ihtiyacımız var. Kendisi takımımızın en önemli oyuncusu ve kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. Juventus'un teklifini, herhangi bir talebini de kabul etmiyoruz." dediği söylendi.

Bu haber toplam 3159 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim