• BIST 9772.09
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 23 °C

Galatasaray'da Sular Durulmuyor! Fenerbahçe Derbisinde Galatasaray'ın Başında Kim Olacak?

Galatasaray'da Sular Durulmuyor! Fenerbahçe Derbisinde Galatasaray'ın Başında Kim Olacak?
Galatasaray’da sular durulmuyor.Sarı Kırmızılı ekipte peş peşe alınan kötü sonuçlar taraftarı oldukça üzdü.Galatasaray’da teknik direktör kim olacak haberleri şimdilik muamma! Galatasaray’ın hafta sonu Fenerbahçe ile yapacağı derbi öncesi takımın başına k

Galatasaray’da sular durulmuyor.Sarı Kırmızılı ekipte peş peşe alınan kötü sonuçlar taraftarı oldukça üzdü.Galatasaray’da teknik direktör kim olacak haberleri şimdilik muamma! Galatasaray’ın hafta sonu Fenerbahçe ile yapacağı derbi öncesi takımın başına kimin geçeceği büyük bir merak konusu oldu.İşte Galatasaray’ın Fenerbahçe ile yapacağı derbi öncesi takımın başına kimin geçeceği belli oldu.

 

Gençlerbirliği mücadelesi, Galatasaray’ın teknik sorumlusu Orhan Atik’in takımın başında çıktığı son mücadelesi oldu. Jan Olde Riekerink Türk Telekom Arena’da takımın başında olacak.

 

TFF’nin kuralları gereği profesyonel teknik adamlık lisansı olmayan hocalar sadece 15 gün A takım başında görev yapabiliyor...

 

Bu sebepten dolayı Gençlerbirliği maçı, Galatasaray’ın teknik sorumlusu Orhan Atik’in takımın başında çıktığı son mücadelesi oldu.

 

Fenerbahçe derbisinde teknik adam olarak pro lisansı olduğu için altyapı hocası Jan Olde Riekerink Türk Telekom Arena’da takımın başında olacak.(Fanatik)

 

Jan Olde Riekerink (Hengelo, 1963 22 Şubat) eski Hollandalı futbolcu ve teknik direktör olduğunu.

 

Olde Riekerink o PSV maçında 1986 yılında girmiştir Sparta, kariyerine başladı. Beş yıl sonra ilk bölümü FC Dordrecht taşındı Rotterdam kulübü ile sözleşme altında olmuştur. Bir yıl sonra Telstar izledi. 1993 yılında bir futbolcu olarak kariyerine sona erdi.

 

Jan Olde Riekerink futbol aktif kaldı ve 1995 yılında Ajax gençlik koçu oldu. O kulüp aktif Genç Ajax genç antrenör, yardımcı antrenör ve antrenör pozisyonunda 2002 yılına kadar kaldı. Olde Riekerink Ajax yardımcısı Jan Wouters ve Portekiz ve Ukrayna Yardımcısı Co Adriaanse oldu.

 

sırasıyla birkaç yıl AA Gent, FC Emmen, FC Porto ve Metallurg Donetsk olduktan sonra gençlik geliştirme başkanı olarak 2007 yılında Amsterdam'da döndü. O nedenle John van den Brom başardı. Bu o Johan Cruyff önderliğindeki Kadife Devrim sonucunda Wim Jonk tarafından başarılı oldu, 2011 yılına kadar kaldı.

 

Bundan sonra o gençlik futbol sorumlu Çin'de ve Olimpiyat takıma koçluk gitti.

 

17 Şubat 2016 günü o baş eğitimi atandı Galatasaray SK, taşındı. 6 Mart 2016 günü o bu kulüpte yerini sezonun geri kalanı için Mustafa Denizli görevden açıklandı.

Bu haber toplam 1375 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim