• BIST 9783.64
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 28 °C

Galatasaray'da yolcular belli oldu!

Galatasaray'da yolcular belli oldu!
SİİRTAJANS.COM-Galatasaray Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu gidecek olan futbolcuları belirledi ve isimlerini tek tek açıkladı.

Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu Lig tv'de katıldığı programda gidecek oyuncuları açıkladı.

Lig TV'de Şansal Büyüka'nın konuğu olarak açıklamalar yapan Hamza Hamzaoğlu, "Veysel Sarı ile yollarımızı ayıracağız. Üzülerek söylüyorum, Furkan Özçal, Gökhan Zan ve Umut Gündoğan ile de yollarımızı ayıracağız" dedi.

İşte Hamza Hamzaoğlu'nun o açıklamaları:

"32 kişiyle antrenman yapıyoruz. Bana sorarsanız 20 oyuncu ve 3 kaleci idealdir. Eğer ihtiyacınız olursa altyapıdan alma şansınız olur ve o çocuklar da umutla çalışır. Ama şimdi 2-3 kulvarda yarışma olursa bu kadro 26'ya çıkarılabilir. Ama 26'dan fazlası sıkıntı. Furkan (Özçal) ayrıldı. Bazı arkadaşlar da gidecek, konuştuk. Veysel (Sarı) ile yolları ayıracağız. 6 ay sonra masaya oturduğumuzda oynayamayan bir oyuncunun değeri düşecek. En azından bu 4-5 ayı oynayarak geçirsinler. Umut Gündoğan ve Gökhan Zan ile konuştuk. Bir de Yekta Kurtuluş'a, 'Teklifler varsa değerlendirebilirsin, yoksa da devam edebilirsin' dedik. Yekta iyi bir oyuncu, en azından isteyen takımlar faydalanabilsinler diye dedim."

 

Bu haber toplam 1324 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim