• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 12 °C

Galatasaraylı Dev Yıldız Ayrıldı Şok Ayrılık...

Galatasaraylı Dev Yıldız Ayrıldı Şok Ayrılık...
Galatasaray takımının genç yıldızlarından birisi olan Yiğit İsmail Gökoğlan galatasaray takımı ile yollarını ayırdı bu çok önemli gelişme spor gündemini salladı. Galatasaraydan kamuyu aydınlatma platformuna sevk edilmekte olan çok önemli beyenatta şu ifad

Türkiyenin en iyi takımlarından birisi olan GAlatasaray ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Galatasaray da uzun süredir forma giymekte olan yıldız oyuncu Yiğit Gökoğlanın sözleşmesi sarı kırmızılı ekip tarafından feshedildiği ortaya çıktı. Galatasaray, seon başında bu yana A2 takımı ile beraber çalışmakta olan başarılı yıldız oyuncunun sözleşmesini fesh ettiği ortaya çıktı.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada şöyle denildi:

"Profesyonel futbolcularımızdan Yiğit İsmail Gökoğlan'ın sözleşmesi taraflarca karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Sözleşmenin süresinden önce sona erdirilmiş olması nedeniyle oyuncuya herhangi bir tazminat veya ücret ödemesi yapılmayacaktır."

Bu haber toplam 4798 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim