• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 26 °C

Galaxy S6 nasıl olacak?Bomba Gelişmeler

Galaxy S6 nasıl olacak?Bomba Gelişmeler
Samsung Galaxy S6 modelini kapalı kapılar ardında üst düzey yöneticilere gösteren Samsung yeni akıllı telefonunda kullanıcıların beğenisini kazanacak. Samsung'un üst seviye telefonlarının donanımsal açıdan genellikle herhangi bir sıkıntısı yok. Samsung'un

Samsung Galaxy S6 modelini kapalı kapılar ardında üst düzey yöneticilere gösteren Samsung yeni akıllı telefonunda kullanıcıların beğenisini kazanacak. Samsung'un üst seviye telefonlarının donanımsal açıdan genellikle herhangi bir sıkıntısı yok. Samsung'un son gözdesi ve en yeni telefonu olarak piyasaya süreceği Samsung Galaxy telefon devi Samsung tarafından tanıtıldı.

Bugün Galaxy S6 gündemin tam tepesine oturdu. Business Korea'nın TouchWiz'le ilgili raporundan sonra Koreli diğer bir kaynak olan Seoul Finance Grace Park News (Seoulfn) farklı bir rapor yayınladı.

Son havadisler yeni üst düzey telefonun tasarımındaki birkaç detayı ve seri üretim tarihini (Muhtemel çıkış tarihini de işaret ediyor) içeriyor. Lafı daha fazla dolandırmanın anlamı yok. En güzeli bu detaylara birlikte bakalım.

Bu haber toplam 2524 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim