• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • Siirt 4 °C

Gençlerbirliği Torku Konyaspor'u Yendi

Gençlerbirliği  Torku Konyaspor'u Yendi
Gençlerbirliği Antrenörü Naci Şensoy, "Hem maçı hem de gençleri kazandığımız için mutluyuz" dedi.14. dakikada Gosso'nun pasıyla Torku Konyaspor ceza alanına giren Berat Tosun, şık bir vuruşla kaleci Kaya Tarakçı'nın solundan meşin yuvarlağı ağlarla buluşt

Gençlerbirliği Antrenörü Naci Şensoy, "Hem maçı hem de gençleri kazandığımız için mutluyuz" dedi.14. dakikada Gosso'nun pasıyla Torku Konyaspor ceza alanına giren Berat Tosun, şık bir vuruşla kaleci Kaya Tarakçı'nın solundan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturduZiraat Türkiye kupasında sahasında Torku Konyaspor'u ağırlayan Gençlerbirliği, 2-0 gibi net bir skor alarak kupada gruplara 3 puan ile başlamasını bildi.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nun 2. hafta maçında Gençlerbirliği ile Torku Konyaspor karşı karşıya geldi. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan iki Süper Lig takımının mücadelesinde Gençlerbirliği, Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Gençlerbirliği'ne galibiyeti getiren golleri 14. dakikada Berat Tosun ve 60. dakikada Artun Akçakın kaydetti. Bu sonucun ardından grupta Gençlerbirliği 6 puana yükseldi, Konyaspor ise 0 puanda kaldı.

Bu haber toplam 2053 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim